Merhaba, burada daha önce böyle konu açılmadı sanırım ama bu siteyi daha samimi bulduğum için buradan açacağım. Sorum başlıktaki gibi. Bu yaşlar bildiğiniz üzere yavaş yavaş tipin vs. oturmaya başladığı; gelişimin devam ettiği yaşlar. Sizce şu anki dış görünüşüm nasıl tip olarak? Yüzüm vs. tam oturduğunda iyi mi görünürüm yoksa çirkin mi olurum; genetiğim iyi mi sizce? Hem ilerisi hem şu an için soruyorum yani soruyu. Fotoğrafı 2 gün önce falan duştan çıkınca çekmiştim ondan saçım ıslak ve yapışmış biçimde duruyor kurutunca falan dalgalı ve gür oluyor ki zaten fotoğrafta yüzüm daha net belli olmuş saçım ıslak olduğundan. Bir de gözüm kısık çıkmış biraz göz kısma alışkanlığım var :D. Bu arada fizik olarak iyiyim; vücudum dümdüz ve 2 aydır spor yapıyorum karın kaslarım vs. de yavaştan belli olmaya başladı ve sporu bırakmayacağım; beslenmeme de dikkat ediyorum.

Son düzenleme:
Tip kamerada çekilen fotoğrafla pek yargılanamaz gerçek hayatta görmek lazım ve evet arkadaşın dediği gibi insanların anonim takıldığı yerlerde kendini paylaşmak tehlikeli, ayrıca seni hiç tanımayan anonim insanlara nasıl göründüğünü sormak biraz absürt.

Tip kamerada çekilen fotoğrafla pek yargılanamaz gerçek hayatta görmek lazım ve evet arkadaşın dediği gibi insanların anonim takıldığı yerlerde kendini paylaşmak tehlikeli, ayrıca seni hiç tanımayan anonim insanlara nasıl göründüğünü sormak biraz absürt.
Haklısınız hocam kimseye kendimi yargılatmaya ihtiyacım yok; kimsenin yok. Sadece beni hiç tanımayan birileri görse ne der diye düşünmüştüm aslında fotoğraf bana gayet normal gelmişti hani ama konuya aldığım ilk 2 tepki gülme ifadesi ve kendini paylaşman doğru değil öğütü olunca kaldırdım resmimi.

Haklısınız hocam kimseye kendimi yargılatmaya ihtiyacım yok; kimsenin yok. Sadece beni hiç tanımayan birileri görse ne der diye düşünmüştüm aslında fotoğraf bana gayet normal gelmişti hani ama konuya aldığım ilk 2 tepki gülme ifadesi ve kendini paylaşman doğru değil öğütü olunca kaldırdım resmimi.
Onun yerine Instagram paylaşman daha iyi olur muş. İyi bir analiz yapardım.

Karın kasını falan paylaştıysan ama gerçekten gülmeleri doğru. Yüzünü, kombinini incelesek daha doğru hocam :)

Onun yerine Instagram paylaşman daha iyi olur muş. İyi bir analiz yapardım.

Karın kasını falan paylaştıysan ama gerçekten gülmeleri doğru. Yüzünü, kombinini incelesek daha doğru hocam :)
Yok hocam üstümde bir şey yoktu normal selfie'ydi hafiften omuz kısmım görünüyordu yani göüğsüm bile görünmüyordu arkadaşın çıplak dediğine bakmayın :D. Bir erkeğin fotosunda çıplaklık olması için cinsel uzvunun açık olması lazım :D.