Uranos

Üstün
Yer
Adana
Ailem bana maddi durumumuz ortalamanın üstünde olmasına rağmen 5 kuruş vermiyor, artık para kazanmak istiyorum. Online/yüz yüze fark etmez nasıl bir iş yapabilirim? Parası çok sorun değil yeter ki elime biraz para geçsin artık. Okul okuyorum ve 17 yaşındayım. Yüz yüze çalışırsam sadece hafta sonu çalışabilirim.

5 kuruş vermiyordan kastınız nedir hocam? İhtiyaç halinde mi vermiyorlar yoksa fuzuli harcarsın diye mi vermiyorlar? Okul da okuyorsun, okuluna odaklanıp meslek kazanmaya bak. Ben 18 yaşındayım açıkçası hiç para istemiyorum çünkü nereye harcayacağım ki? Kazanmam gereken bir üniversite var. Yazları arada babamın iş yerine gidiyorum bir iki ay para kasıyorum bütün yıl yetiyor.

YouTube kanalı açıp oyun videosu falan yükleyin. Ekran kaydı alıp CS oynayın en iyi sahneleri birleştirip üstüne bir müzik ekleyip YouTube'de paylaşın, tabi para kazanmanın açılması için 1.000 abone ve 4.000 izlenme zaman alabilir.

İlgi alanlarınız nelerdir hocam?

YouTube kanalı açıp oyun videosu falan yükleyin. Ekran kaydı alıp CS oynayın en iyi sahneleri birleştirip üstüne bir müzik ekleyip YouTube'de paylaşın, tabi para kazanmanın açılması için 1.000 abone ve 4.000 izlenme zaman alabilir.

İlgi alanlarınız nelerdir hocam?
O kadar kolay değil maalesef, piyasada on binlerce oyun videosu çeken Youtuber'lar var ve bu da şans işi.

Ben küçüklükten beri bizimkilerin dükkanına baktım elimde iyi miktarda para oldu zamanında euroya çevirdim, sonuç? Harcayacak bir şey bulamıyorum.
Dönercide veya bir yerde çırak ya da kasada kasiyer olarak çalışabilirsin.