benjamin
Başarılı
Merhabalar, ekte bulunan konunun açıklamasında yazan metinlerin, psikolojik şiddetin, tehdit ve hakaretin gün geçtikçe daha da katlanarak arttığını belirterek cümleme başlamak isterim. Olay birkaç gün öncesinde fiziki şiddete kadar ulaştı. Tehdit ve hakaretlerin, özel hayatın gizliliğini ihlal vakalarının ardı arkası asla kesilmiyor. Psikolojik olarak bu durum ile baş edemeyecek kadar bitkin ve çaresiz hissediyorum. Başıma bir şey gelmesini hiç istemiyorum çünkü hayatımı, yaşamayı çok seviyorum. Maddi açıdan dezavantajlıyım ve hukuken nasıl destek alabileceğim, nerelere danışmam gerektiğini konusunda yardıma ihtiyacım var. Elimde gizlilik ihlali, küfür ve tehdit ettiklerine dair kanıt bulunmakta. Artık sosyal ve psikolojik olarak çok kötü bir noktaya sürükleniyorum ve evimde asla güvende hissetmiyorum. Geceleri bana zarar verebileceklerini, yepyeni bir kötü olaya uyanma potansiyelini düşünmekten rahat uyuyamıyorum.
Merhaba efendiler, 17 yaşındayım ve ailemden psikolojik şiddet görüyorum. Bu yıllardır süregelen bir durumdu ancak bu yıl içinde bambaşka bir boyuta ulaştı ve artık yıpranmaya, kaldıramamaya başladım. Gece gizlice telefonumu karıştırıp rızam dışı görüntü almaları, arkadaşlarıma, çevremdeki insanlara kadar karışıp insanların evini basıp huzurlarını bozmaları, kötü sözler, tehditler ve daha niceleri..
Halbuki hiç bir kötü alışkanlığım ya da beni bu alışkanlıklara sürükleyebilecek bir arkadaşım yok ancak sürekli açık arama çabası içindeler. Genelde canım sıkıldığında dışarı çıkıp...
Halbuki hiç bir kötü alışkanlığım ya da beni bu alışkanlıklara sürükleyebilecek bir arkadaşım yok ancak sürekli açık arama çabası içindeler. Genelde canım sıkıldığında dışarı çıkıp...
- benjamin
- aile
- Forum: Yurttaşlık ve Hukuk
Son düzenleyen: Moderatör: