Dostlar, herhangi bir şey almak istediğimde, yaşımdan dolayı sahip olduğum kartlar ile taksitlendirme yapamıyorum. Herhangi bir yolu var mıdır, taksit yapabilmemin?
Detaylar
Kim cevapladı?Phenyl
Becerikli
Yok maalesef, kredi kartı olmadan taksit olmuyor.Dostlar, herhangi bir şey almak istediğimde, yaşımdan dolayı sahip olduğum kartlar ile taksitlendirme yapamıyorum. Herhangi bir yolu var mıdır, taksit yapabilmemin?
Alışveriş kredisi içinde hem gelir, hem de reşit olmalısınız. O da olmuyor...
Durum su hocam param var ancak 2-3 ayda yavas yavas odeyeyim diyorum. Hic yolu yok mu ya ne ilginc.Yok maalesef, kredi kartı olmadan taksit olmuyor.
Alışveriş kredisi içinde hem gelir, hem de reşit olmalısınız. O da olmuyor...
Kredi kartı çıkarmanız lazım. 18 altına bankalar hesap açıyor ama banka kartı veriyorlar sadece. Kredi kartı için 18+ olmanız lazım.
Phenyl
Becerikli
Maalesef.Durum su hocam param var ancak 2-3 ayda yavas yavas odeyeyim diyorum. Hic yolu yok mu ya ne ilginc.
Ömer_Yeter
Yetkin
Eğer ailenizin kredi kartı vs. varsa olabilir.
Hocam var ama onlara soylemeden aldigim seyler oluyor o yuzden.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam var ama onlara soylemeden aldigim seyler oluyor o yuzden.
Tabii bir de ikna etme süreci olacak hesapta. 1 yıl sonra zaten yasal olarak kendi adınıza açarsınız. Mesela benim şu anlık kullanmasam da bir kredi kartım mevcut.
Tabii bir de ikna etme süreci olacak hesapta. 1 yıl sonra zaten yasal olarak kendi adınıza açarsınız. Mesela benim şu anlık kullanmasam da bir kredi kartım mevcut.
Evet var o surec. Sağ olun hocam.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-