m4tehan
Yetkin
Carlsberg daha acı Bremen’den la.
Carlsberg daha acı Bremen’den la.
Valla bilmiyorum değiştirmişler de olabilirler en son carlsberg içtiğimde (3 yıl önce) gayet iyiydi aslında.
Carlsberg değiştiği için değil de Bremen çok hafif olduğu için. Hayatımda içtiğim en sulu bira olabilir.Valla bilmiyorum değiştirmişler de olabilirler en son carlsberg içtiğimde (3 yıl önce) gayet iyiydi aslında.
Denemek lazım, bilemiyorum. Evde yapın abi, mis gibi oluyor.Carlsberg değiştiği için değil de Bremen çok hafif olduğu için. Hayatımda içtiğim en sulu bira olabilir.
Bir gün kesinlikle yapmayı deneyeceğim.Denemek lazım, bilemiyorum. Evde yapın abi, mis gibi oluyor.
Büyük dükkanlar vermez ama köşe başında küçük dükkan verebilir. Denedikten sonra haber verin.
İstesem bende alırım ama tekelde kavga çıkar diye çekiniyorum. (Esenyurt tekel olayı gibi).
Yaklaşık bir sene önce şişesi 12.5 liraya mı ne geliyordu. Tadı da gayet iyiydi. Kesinlikle öneririm, sadece 3-4 hafta beklemek gerekiyor.
Hocam, konunun üstünden bayağı zaman geçmiş ama sormak istedim, Corona Extra nasıldır? Bu arada 18 olmama 1 aydan az süre kaldı, artık CarrefourSA'dan alkol alabilir miyim sizce?Yaklaşık bir sene önce şişesi 12.5 liraya mı ne geliyordu. Tadı da gayet iyiydi. Kesinlikle öneririm, sadece 3-4 hafta beklemek gerekiyor.