Haklısınız hocam ama çok da umurumda değil açıkçası. Açık konusayım: Hayattan pek zevk alan bir insan değilim, eğer ölecek olsam da zevk alarak yaptığım şeyle ölmek daha iyi, kimsenin benim hayatımı düşündüğü yok.
Size motor almayın demiyorum, araba kullanarak sürüş tecrübesi kazanın diyorum, trafik çok tehlikeli bir ortam.
Ölümün savunulacak bir tarafı yok, ölüm her şekilde kötüdür, iyisi kötüsü olmaz.

Yasini ve yazdigin yazilari dusunerek soyluyorum ki bence ailen hakli. Yeterince olgunlasmamissin. Olum muhabbetini okuduktan sonra kimse beni aksine ikna edemez. Ha almak, surmek istersen sur. Beni alakadar etmez. Forumda sordugundan soyluyorum.

Yasini ve yazdigin yazilari dusunerek soyluyorum ki bence ailen hakli. Yeterince olgunlasmamissin. Olum muhabbetini okuduktan sonra kimse beni aksine ikna edemez. Ha almak, surmek istersen sur. Beni alakadar etmez. Forumda sordugundan soyluyorum.

Olgunasmamis miyim? Kendi annem neden varsın? Ne ise yariyosun? Diye kendi diyor sonra benim onemsediklerini mi düşüneyim dışarıdan ne kadar basit değil mi?

Konuyu takibe aldım benimkiler de motor almaya sıcak bakmıyorlar ama A1 ehliyet almama izin veriyorlar.