Bütçe
7.500 TL

Ege Altunay

Uzman
170–180 dolara kadar bütçem var diyebilirim. Hip-Hop, Rock, Alternatif Rock ve Metal ağırlıklı dinliyorum sanırsam. Sesi ayrıştırabilmek ve basshead olmasa da tatmin edici, sönük kalmayan baslar benim için önemli diyebilirim. Birkaç model buldum ama emin değilim.

Araştırıp bulduklarım:

• Binary X Gizaudio Chopin
  • Letshuoer S12 Ultra
  • Simgot EW300 DSP
  • Simgot SuperMix 4

Bulduklarım bunlar. Siz ne önerirsiniz?
Bütçeyi dolar bazlı belirtmemin sebebi yurt dışından almayı planlıyor olmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
170–180 dolara kadar bütçem var diyebilirim. Hip-Hop, Rock, Alternatif Rock ve Metal ağırlıklı dinliyorum sanırsam. Sesi ayrıştırabilmek ve basshead olmasa da tatmin edici, sönük kalmayan baslar benim için önemli diyebilirim. Birkaç model buldum ama emin değilim.

Araştırıp bulduklarım:

• Binary X Gizaudio Chopin
  • Letshuoer S12 Ultra
  • Simgot EW300 DSP
  • Simgot SuperMix 4

Bulduklarım bunlar. Siz ne önerirsiniz?
Bütçeyi dolar bazlı belirtmemin sebebi yurt dışından almayı planlıyor olmam.
@Simon

Hocam bütçem şu an uygun gibi kendim için. Dunu titan S2'yi de görmüştüm de anladığım kadarıyla S12 Ultra daha iyi. Ziigaat luna da bütçemi çok aşar. Hem de ilk IEM için biraz fazla olabilir gibi geldi. Chopin'i neden önermezsiniz acaba?

Hocam bütçem şu an uygun gibi kendim için. Dunu titan S2'yi de görmüştüm de anladığım kadarıyla S12 Ultra daha iyi. Ziigaat luna da bütçemi çok aşar. Hem de ilk IEM için biraz fazla olabilir gibi geldi. Chopin'i neden önermezsiniz acaba?

Anladim. Chopin onermeme sebebim harman Tuning'e sahip olmasi. Metal ve hip-hop gibi turler icin harman tuning IEM secmek mantikli degil. Onun yerine S12 Ultra almak daha dogru bir secim olur.

Anladım hocam teşekkürler.

@Simon Hocam bir model daha takıldı da gözüme malum bu işin sınırı yok. Hidizs MK12 Turris ile Letshuoer S12 Ultra'yı karşılaştıracak olsak neye göre hangisini tercih etmem gerekir acaba?

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkürler.

@Simon Hocam bir model daha takıldı da gözüme malum bu işin sınırı yok. Hidizs MK12 Turris ile Letshuoer S12 Ultra'yı karşılaştıracak olsak neye göre hangisini tercih etmem gerekir acaba?
İkisi de dinledigin muzik turleri icin uygun secenekler. Fakat arada farklar var. Kisaca anlatmam gerekirse Letshuoer, enstruman ve detay ayriminda daha iyiyken Hidizs, vokallerde ve daha surukleyici bir ses imzasina sahip. Ben bu ikilemde kalsaydim muhtemelen S12 Ultra'yi secerdim.

Ayrica bu iki incelemeyi izleyebilirsin.

İkisi de dinledigin muzik turleri icin uygun secenekler. Fakat arada farklar var. Kisaca anlatmam gerekirse Letshuoer, enstruman ve detay ayriminda daha iyiyken Hidizs, vokallerde ve daha surukleyici bir ses imzasina sahip. Ben bu ikilemde kalsaydim muhtemelen S12 Ultra'yi secerdim.
Hocam ben de aynen araştırdım sorduktan sonra da ve ben de S12 Ultra tarafındayım sanırım. Sesleri ayrıştırabilmek benim için bir artı olacağından dolayı.