Detaylar
Kim cevapladı?Arantheim
Uzman
İtopya şu an 18.000 TL'ye satıyor. Sizce alınır mı?
Panelinin üreticisi Samsung ve gayet iyi duruyor. OLED yanması için nasıl bir yazılım ve içerik sunabiliyor? Şahsen fiyat OLED için çok iyi ama, yazılım ve OLED yanması için yapılan çözümleri de araştırmak lazım.
demjr
Becerikli
Ben de onu merak ediyorum doğrusu. OLED pixel problemleri için nasıl bir çözüm sunuyorlar acaba?Panelinin üreticisi Samsung ve gayet iyi duruyor. OLED yanması için nasıl bir yazılım ve içerik sunabiliyor? Şahsen fiyat OLED için çok iyi ama, yazılım ve OLED yanması için yapılan çözümleri de araştırmak lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arantheim
Uzman
Ben de onu merak ediyorum doğrusu. OLED pixel problemleri için nasıl bir çözüm sunuyorlar acaba?
Pixel Refresh (piksel yenileme)
Pixel Shift (piksel kaydırma)
Logo extraction / dimming (logo algılama ve karartma)
Tpc / asbl (otomatik statik parlaklık sınırlayıcı)
Çoğu markadaki gibi ve bir de bilgisayara kurulan OLED pixel koruma uygulaması ile bence ideal bir fiyata sahip.
Ben sadece Windows içinde hareketsiz kaldığında 2 dk sonra ekranı kapat ayarını açtım, bir de ASUS yazılımında her ayarı açık kullanıyorum 1,5 yıldır.
18 bin TL değil de 24-25 bin olsaydı, daha üst seviye markalara yönelim derdim ama gerçekten 18 bin TL iyi bir fiyat.
Tabii bir de bu ürünü kullananları bulmak lazım, ben farklı bir marka kullanıyorum genel konuşuyorum F/P olarak söylüyorum.
İtopya şu an 18.000 TL'ye satıyor. Sizce alınır mı?
Bu arada arkadaşlarıma önerirken fark ettim, yükseklik ayarı mevcut değil monitörde
Son düzenleme:
demjr
Becerikli
O alınır hocam sıkıntı değil. Sadece merak ediyorum sıkıntıları var mı diye? Bakalım bazı arkadaşlar almış değerlendirmesini merak ediyorum.Pixel Refresh (piksel yenileme)
Pixel Shift (piksel kaydırma)
Logo extraction / dimming (logo algılama ve karartma)
Tpc / asbl (otomatik statik parlaklık sınırlayıcı)
Çoğu markadaki gibi ve bir de bilgisayara kurulan OLED pixel koruma uygulaması ile bence ideal bir fiyata sahip.
Ben sadece Windows içinde hareketsiz kaldığında 2 dk sonra ekranı kapat ayarını açtım, bir de ASUS yazılımında her ayarı açık kullanıyorum 1,5 yıldır.
18 bin TL değil de 24-25 bin olsaydı, daha üst seviye markalara yönelim derdim ama gerçekten 18 bin TL iyi bir fiyat.
Tabii bir de bu ürünü kullananları bulmak lazım, ben farklı bir marka kullanıyorum genel konuşuyorum F/P olarak söylüyorum.
Bu arada arkadaşlarıma önerirken fark ettim, yükseklik ayarı mevcut değil monitördeBir tane de F80 North Bayou almak lazım buna ama yine de değer bence.
Arantheim
Uzman
O alınrı hocam sıkıntı değil. Sadece merak ediyorum sıkıntıları var mı diye? Bakalım bazı arkadaşlar almış değerlendirmesini merak ediyorum.
Anladım, mantıklı ama son 41 tane kalmış o fiyata. Kaçırma sonra
Yeni konular
-
-
-
-
-
Rehber Steam Achievement Manager nedir, nasıl kullanılır?
- Caner Uncu
-
-
-