Bütçe
18.000 TL

techuser

Uzman
Apple, Huawei harici; sadece ders, gündelik amaçlı kullanacağım bir tablete ihtiyacım var. Oyun yüklenmeyecek bile. Kalem elzem. Orijinal kalem ve yedek parça konusu da önemli. Ders için tablet bakan birisine kalemi Türkiye'de satılmayan tablet de önerilmez arkadaşlar.

Ses kalitesi iyi olursa + olur. Ders dışında TV izlerim diye söylüyorum. Maksimum 18k desem de ne kadar uygun, o kadar iyi olur. Teşekkürler.

Bu şartlara uyan da Samsung Tab S10 FE ve POCO Pad X1 kaldı zaten 😅.
Fiyatlar bir yerde dursa konu açmazdım. O kadar öneri/inceleme baktım ama hiçbirinde verilen fiyatlar şu anda geçerli değil. Yakın tarihli içeriklerden bahsediyorum.

S10 FE bu fiyata alınmaz diyorlar. Honor Pad V9 baktım, onun da kalemi sıkıntı. Orijinal kaleminin Türkiye'de satışı yok. Kalem ucunca zamanla aşınma oluyor diyenler oldu diye belirtiyorum. Lenovo Yoga Tab stok sorunlu. Fiyatlar çok değişken. Tablet inceleyenler bir önceki videolarında favorim dedikleri tabletler için "Bu fiyata alınmaz." diyor. Hâl böyle olunca beyin yanıyor işte. POCO Pad X1'e bakmamıştım. Ona da bakayım.

Aynı sorundan muzdaribim 😅.

25K₺ bütçe yeter diye başladığım tablet araştırmam bütçeyi 35K₺'ye yükseltmeme rağmen halen sonuçlanmadı.

35K₺'ye bile "kusursuz" alet yok, o yüzden 18K₺ bütçede de bazı eksileri göz ardı etmelisin.

Tablet sektörü berbat durumda maalesef...