Bütçe
20.000 TL
S11 var ancak ben iPad alirdim bu butcede. Android cihaz ureticileri tablet isini Apple kadar iyi yapamiyor.
Yapiyor bence, bu yil S10 FE'yle universiteyi kazandim. Kalem performansi ust model iPad'lerde daha iyidir elbette ekranin lamine olmamasindan dolayi A16 iPad'den daha iyi oldugunu dusunuyorum. Mesela OneUI A36 cihazimda cok takiliyor, hamal bi' OS farkindayim ama ayni surum OneUI tablette o kadar akici ki, sifir animasyon atlamasi vs. mukemmel calisiyor. Samsung Notes zaten mukemmel bir nimet.

Bir de kutuya kalem dahil. iPad A16 alinirsa ekstra kalemle butce ucar gider.

S10 FE+ alinirsa daha da guzel olur ekran acisindan. Yeter dersen S11 ya da S10 FE al.

Taşıması işi sorun değil diyorsan alabileceğin en iyi ürün S9 ultra.
1.Ekranı çok büyük 2 ye bölüp üstte ders videosu altta ders notuna bakar not alırsın.
2.Yeni modeller gibi mediatek değil bozmadığın kırmadığın sürece uzun süre gider.
3.Başka markalar gibi kalem arama derdin yok kendi içinde geliyor kalem.
4.Eğer OneUI 8'den aşağı ürün bulursan BL kilidini açarsın ileride birisi yazılım geliştirirse kullanırsın. (Mi PAD 6'da adamlar Ubuntu Windows çalıştırdı daha custom romlara değinmiyorum bile.)
5.Ayrıca aynı fiyata alcağın çoğu ürün 256 iken bu 512 Gb olacak, hafıza derdin olmaz.

Yapiyor bence, bu yil S10 FE'yle universiteyi kazandim. Kalem performansi ust model IPad'lerde daha iyidir elbette ekranin lamine olmamasindan dolayi A16 IPad'den daha iyi oldugunu dusunuyorum. Mesela One UI A36 cihazimda cok takiliyor, hamal bi' OS farkindayim ama ayni surum One UI tablette o kadar akici ki, sifir animasyon atlamasi vs. mukemmel calisiyor. Samsung Notes zaten mukemmel bir nimet.

Bir de kutuya kalem dahil. iPad A16 alinirsa ekstra kalemle bütçe ucar gider.

S10 FE+ alinirsa daha da guzel olur ekran acisindan. Yeter dersen S11 ya da S10 FE al.

FE Plus alıp geçeceğim. Gerek Notes, gerek Penup büyük nimet. Zaten kardeşime alacağım, abartı bir şeye gerek yok. Ben de S11 var, aşırı memnunum. Maceraya gerek yok.

2.Yeni modeller gibi mediatek değil bozmadığın kırmadığın sürece uzun süre gider.
Mediatek taş gibi, neyi kötü?