Bütçe
20.000 TL
Oyun oynanmayacak; LGS ve lise sürecinde ders çalışmak yeterlidir diye düşündüm.

Lise süreci + LGS... Yani kafadan 5 yıl civarı bir süre. Bu sürecin ortasından sonra (3 - 4. yıl gibi) o tabletin akıcı kalacağını hiiiç sanmıyorum.

Şu an Tab S9 FE kullanıcıları One UI'ın kasması - donmasıyla uğraşmakla meşgul.

Esniyorsa lamine ekran yok demektir, ben çok incelemediğim için net yorum yapamıyorum.

Bi'de FE modellerin ekranı TFT idi sanırım, görüş açısı daha düşüktü diye hatırlıyorum.
Ekranı karşılaştıramıyorsun zaten biri oled direk seni cezbediyor. Sanki ekran plastik gibiydi.

Yapiyor bence, bu yil S10 FE'yle universiteyi kazandim. Kalem performansi ust model iPad'lerde daha iyidir elbette ekranin lamine olmamasindan dolayi A16 iPad'den daha iyi oldugunu dusunuyorum. Mesela OneUI A36 cihazimda cok takiliyor, hamal bi' OS farkindayim ama ayni surum OneUI tablette o kadar akici ki, sifir animasyon atlamasi vs. mukemmel calisiyor. Samsung Notes zaten mukemmel bir nimet.

Bir de kutuya kalem dahil. iPad A16 alinirsa ekstra kalemle butce ucar gider.

S10 FE+ alinirsa daha da guzel olur ekran acisindan. Yeter dersen S11 ya da S10 FE al.
Ben S9+ kullanicisi olarak yine de Android tablet onermiyorum. One UI, diger Çin'li tablet ureticilerinin kullandiklara OS'a kiyasla iyi. Sadece iyi. iPadOS'un verdigi tablet deneyimi daha iyi geliyor bana yine de. Samsung tabletler oyuncak gibi benim icin. One UI yuklenmis, daha buyuk panele sahip, hat takilmayan bir telefon gibi tipki.