İflah olmayan bir örnek. Bir de reklam dışında farkı yok demiş. Vay be "reklam" dışında. 20 bin verdiğim telefonun UI'nda reklam var. Fanboy olmaya gerek yok diye konuştuğun durumda haterlık yapıyor olman acınası derecede komik.
Konu sahibi alabilirsiniz A36'yı. Güneş altında mobil veri açık surfing yaptım daha yeni dışarıda Full parlaklıkta. Telefonda hiçbir sıcaklık hissi yok. Buguı dediği yazılım da çatır çatır çalışıyor. Hayırlı olsun.
Neden ısınmadığı konusunda yalan söyleyeyim? Ben milletin kötülüğünü, parasını çöpe atmasını mı istiyorum da burada yalan söyleyeceğim ısınmıyor diye. İstatistiksel ve sabit kalıba takılmış şekilde öylesine konuşuyorsunuz.
Ayrıca nasıl G99 olsa da fark etmez? Bu işlemcinin hedeflediği performans ne ki throttle yesin sıcaklıktan? Kötü dökümlü cihazlardan birisiyse neden Fortnite oynarken 60FPS ayarında ısınmıyor ve throttle yemiyor. Döküm kötü olunca fark etmez kadar cahilce bir cümle yok. O yüzden A56 gibi cihazlar mid segmentte hayvan gibi satıyor değil mi şu an. Kendi dökümleri üstüne bir de kendi tasarımları olan çipin donup kasıp patlaması lazımdı sıcaklıktan galiba.
Bir de hala dünyanın en küçük kasasındaki Samsung'un en kötü döküm yaptığı en verimsiz işlemcisiyle yeni döküm verimli bir işlemciyi bu kadar eşit tutuyorsunuz. Elimdeki telefonun ısınmadığını benden iyi mi biliyorsun? Bir de bir kişi daha buna kefil olmuşken.