5

5124

Ziyaretçi
Selam dostlar,

Daha öncede bir konu açmıştım şimdi yarın kesin olarak cihazı almayı düşünüyoruz. Bugün Bakırköy'de bir konsol dükkanına girdim. İkinci el olarak satılan tek kollu CFI 1216A sürümüne denk geldim bu CD'li versiyon. Normalde bugün alacaktım ama tam net karar vermem gerekiyordu ki almadan önce son kez size danışmak istedim. Ona göre yarın gidip alacağım adama söz verdim alacağım diye.

Birkaç sorum olacak;
  • CFI1216A Sürümü nasıldır?
  • Bu sürümde dik kullanılması macun akma sebebine yol açabilir mi?
  • Cihazı almadan önce test dışında başka nelere dikkat etmeliyiz?
Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar. :) Bu arada ek bir bilgi vereyim; cihazın ön plastik kısmında ufak tepek çizikler ve kapağın köşelerinde çok ufak lekeler mevcut. Cihazı aldıktan sonra ekstra bir inceleme paylaşmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar,

Daha öncede bir konu açmıştım şimdi yarın kesin olarak cihazı almayı düşünüyoruz. Bugün Bakırköy'de bir konsol dükkanına girdim. İkinci el olarak satılan tek kollu CFI 1216A sürümüne denk geldim bu CD'li versiyon. Normalde bugün alacaktım ama tam net karar vermem gerekiyordu ki almadan önce son kez size danışmak istedim. Ona göre yarın gidip alacağım adama söz verdim alacağım diye.

Birkaç sorum olacak;
  • CFI1216A Sürümü nasıldır?
  • Bu sürümde dik kullanılması macun akma sebebine yol açabilir mi?
  • Cihazı almadan önce test dışında başka nelere dikkat etmeliyiz?
Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar. :) Bu arada ek bir bilgi vereyim; cihazın ön plastik kısmında ufak tepek çizikler ve kapağın köşelerinde çok ufak lekeler mevcut. Cihazı aldıktan sonra ekstra bir inceleme paylaşmayı düşünüyorum.
Belirttiğiniz modelde herhangi bir kronik yok. "Fabrikasyondan kaynaklı"

Dik kullanılmasının herhangi bir macun akma sebebine yol açacağını düşünmüyorum.

Ben, CFI 11 kodlu dijital, Fat kasayı kullanıyorum.
2021'den beri beni yolda bırakmadı. 😀
Bu kullanım süresi boyunca %80 dik kullanmışımdır. Hala daha kullanıyorum.

Sesine dikkat edin. PS5'ler genel olarak sessiz zaten. Hani şöyle diyeyim; aşağı yukarı 1 metre mesafeden duyulmaması lazım. Absürt bir ses geliyorsa dış kapakları söküp fanı kontrol edin.

Gelelim DualSense'e. Gen1 ise biraz riskli bir seçenek olur, Gen2 kabul edilebilir, şahsen bende 2 kol var 2'side Gen2. Herhangi bir drift problemi yaşamadım.
Gen3 veya Gen4 ise tadından yenmez tabi. 😀