cemkaraca 46
Üstün
Kanka ekran kartı nerde
Kanka ekran kartı nerde
PS pahalı oyunları. Xbox desen bütçemi aşıyor. En iyisi PC diye düşündüm. Bu arada intel arc nedir? 4060 ya da rx 6600 olsa neyse de ben oyun için alıyorum@cemkaraca Xbox Store ve PC storeları arasında aşırı fark olmuyor. PS amiral gemisi Xbox orta düzey cihaz değildir ve oyunlar daha optimizedir PC'ye göre. İsteyen PC alabilir.
Intel Arc yazıyor ya.
PS pahalı oyunları. Xbox desen bütçemi aşıyor. En iyisi PC diye düşündüm. Bu arada Intel Arc nedir? 4060 ya da RX 6600 olsa neyse de ben oyun için alıyorum.
X avrupadan alırım ama pc avrupadan alınmaz yurt dışından. Yurt içi vatan teknosa baktımda series x 26-27 diyor. PC almak o yüzden mantıklı kanka. PC'de 4060 alsam yeterli zaten ne oynuyorum ki? gow, Assassin's Creed falan oynuyorumİlk çıktığında sıkıntı vardı ama şu an yazılımla geliştirdiler kartı. Hangisine denk hatırlamıyorum. İkinci elde bulabilirsin veya ithalatçı garantili bulabilirsin. S yerine PC al bence de ama X alınabilirken daha iyi. Ya da yurt dışı imkanın var mı bilmiyorum Avrupa'dan alınca 17 binden ucuza geliyor diye hatırlıyorum.
X Avrupa'dan alırım ama PC Avrupa'dan alınmaz yurt dışından. Yurt içi vatan Teknosa baktımda Series X 26-27 diyor. PC almak o yüzden mantıklı kanka. PC'de 4060 alsam yeterli zaten ne oynuyorum ki? GoW, Assassin's Creed falan oynuyorum.
Fransa İtalya iyi ama ben güvenemiyorum birde pc bana göre daha iyi hiç konsol kullanmadım şu an 1660s kullanıyorum ama eskidi. Geçenlerde 18kya 4060 vardı kanka ne diyosun indirimleri kaçırdın herhalde. Ha xboxda iyidir ama bana göre değil yani PSyi eledim zaten4060 bu fiyata gelir mi bilmiyorum. İthalatçı garantili veya Avrupa'dan alma imkanı olanlar için Xbox X olmayanlar için PC bence. 26 27 için değmez. Ben Fransa'dan veya İtalya'dan almayı planlıyorum.
Fransa İtalya iyi ama ben güvenemiyorum bir de PC bana göre daha iyi hiç konsol kullanmadım şu an 1660S kullanıyorum ama eskidi. Geçenlerde 18kya 4060 vardı kanka ne diyosun indirimleri kaçırdın herhalde. Ha Xbox'da iyidir ama bana göre değil yani PS'yi eledim zaten.
İntel arc ne kanka bilmiyorum onu ben. Oturarak oynamak ne alaka bide onu anlamadım pc de de oturuyosun konsolda da. Yatarak oynamak istiyosan pcye kol takarsın kanka bence. oldu sana konsol.Global garantiyle ilgili konu açtım bazı forumlarda var diyorlar galiba yerine göre değişiyor.
Güncel fiyatlarda ben denk gelmedim bir kere mesut çeviğin sisteminde güzel bir sistem vardı onun özelliklerini hatırlamıyorum. Konsol bana göre değil diyorsan bakmaya gerek yok zaten, Arc kartlı PC'ye bakılabilir. Ben konsol alınca en çok alt tab yaptığım için sıkıntı yaşarım. Oturarak oynamak bana göre değil. 1070 kullanıyorum.Microsoft, Xbox konsollarında uluslararası garanti veriyor mu?
İnternete yazınca net bir sonuç çıkmadı, aldığımız yere göre değişiyor mu?techolay.net