lyqwed Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 152 Çözümler 7 Beğeniler 53 29 Kasım 2025 #1 Velim ile gidip kart çıkartamıyorum çünkü istemiyorlar. Ama veli doğrulaması olan kartlarda sıkıntım yok alabilirim yani. Benim bildiklerim, Paycell ve Tosla. En son seçenek Nays. İkisi arasından veya başka önerdiklerinizden hangileri alınır?
Velim ile gidip kart çıkartamıyorum çünkü istemiyorlar. Ama veli doğrulaması olan kartlarda sıkıntım yok alabilirim yani. Benim bildiklerim, Paycell ve Tosla. En son seçenek Nays. İkisi arasından veya başka önerdiklerinizden hangileri alınır?
xquerzy Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 22 29 Kasım 2025 #2 Nays kullanmanız daha mantıklı olabilir. Papel'de kullanabilirsiniz.
KS KS lyqwed Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 152 Çözümler 7 Beğeniler 53 29 Kasım 2025 #3 xquerzy dedi: Nays kullanmanız daha mantıklı olabilir. Papel'de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yapıp ne edip Nays'a geçmem gerekiyor sanırım. Önerin için teşekkürler.
xquerzy dedi: Nays kullanmanız daha mantıklı olabilir. Papel'de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yapıp ne edip Nays'a geçmem gerekiyor sanırım. Önerin için teşekkürler.