Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Okulundaki rehberlik hocana gitmelisin.
Hocam takar mı bilmiyorum adamın görevi okuldaki sorunlarla ilgilenmek benim sorunum psikolojik şeytan diyor atla 11.kattan canına kıy ama öyle kolay değil işte, bunları hocamla konuşursam ciddiye alır mı diye kararsız kaldım.
DarthGorsoy
Bilgin
Ailenin MHRS hesabı üzerinden kendine randevu alabilirsin ama bu durumda da ailene sorman gerekecek.
Gizlice alıp gizlice kendim gitsem aileme haber verirler mi?Ailenin MHRS hesabı üzerinden kendine randevu alabilirsin ama bu durumda da ailene sorman gerekecek.
DarthGorsoy
Bilgin
Gizlice alıp gizlice kendim gitsem aileme haber verirler mi?
Bunu önermem ailen basini ağrıtır. Hem hos olmaz. Alsan bile SMS ayarları açıksa mesaj gider ve randevu öncesi ailene 182'den hatırlatma araması geliyor zaten.
Gizlice alıp gizlice kendim gitsem aileme haber verirler mi?
Gitsende tedavi etmezler.
Oha yapma oyle seyler dsha gorecek ggunlerin var gerek yok.Hocam takar mı bilmiyorum adamın görevi okuldaki sorunlarla ilgilenmek benim sorunum psikolojik şeytan diyor atla 11.kattan canına kıy ama öyle kolay değil işte, bunları hocamla konuşursam ciddiye alır mı diye kararsız kaldım.
Hayır, okuldaki öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmek o öğretmenin görevi. Etrafında sana destek olabilecek en mantıklı aday da rehberlik öğretmenin. Rehberlik öğretmeninden seni tedavi etmesini istemeyeceksin elbette. Ancak aileni ikna etmesi ve seni tedavi ettirmeleri konusunda öğretmeninden destek iste. Gerekirse ailenle iletişime geçer ve onları ikna etmende yardımcı olur sana.Hocam takar mı bilmiyorum adamın görevi okuldaki sorunlarla ilgilenmek benim sorunum psikolojik şeytan diyor atla 11.kattan canına kıy ama öyle kolay değil işte, bunları hocamla konuşursam ciddiye alır mı diye kararsız kaldım.
Geçmiş olsun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311