Eco Uzman Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 24 Haziran 2025 #1 18 yaşının altındayım banka hesabı açmak istiyorum internet alışverişi havale EFT sıkıntısı olsun istemiyorum garantiye gidip sordum 18 yaş altı sadece birikim hesapları olduğunu söylediler önerilerinizi bekliyorum.
18 yaşının altındayım banka hesabı açmak istiyorum internet alışverişi havale EFT sıkıntısı olsun istemiyorum garantiye gidip sordum 18 yaş altı sadece birikim hesapları olduğunu söylediler önerilerinizi bekliyorum.
R Ranton Kouga Ziyaretçi 24 Haziran 2025 #2 Normal bankalarda açılabiliyor. Garanti, İş, Kuveyt, Akbank, Ziraat ve Vakıf. Aklıma gelenler bunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Normal bankalarda açılabiliyor. Garanti, İş, Kuveyt, Akbank, Ziraat ve Vakıf. Aklıma gelenler bunlar.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 24 Haziran 2025 #3 İş Bankası en temizi.
KS KS Eco Uzman Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 24 Haziran 2025 #4 Spock dedi: İş Bankası en temizi. Genişletmek için tıkla... Havale EFT için kısıtlamaları var para gönderecegin hesabı şubeden velin ile tanımlaman lazım. Silinen üye dedi: Normal bankalarda açılabiliyor. garanti, iş, Kuveyt, Akbank, ziraat ve vakıf. Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Açabildiklerini biliyorum hepsi banka hesabı açmıyor bazıları sadece birikim bazıları da para göndermene bile izin vermiyor.
Spock dedi: İş Bankası en temizi. Genişletmek için tıkla... Havale EFT için kısıtlamaları var para gönderecegin hesabı şubeden velin ile tanımlaman lazım. Silinen üye dedi: Normal bankalarda açılabiliyor. garanti, iş, Kuveyt, Akbank, ziraat ve vakıf. Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Açabildiklerini biliyorum hepsi banka hesabı açmıyor bazıları sadece birikim bazıları da para göndermene bile izin vermiyor.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #5 Garantide 18 yaş altı sadece birikim hesabi mi? Bir tanidigim 16 yaşında velisiyle garanti banka kartı cikartti. Yaklasik 1 sene oluyor.
Garantide 18 yaş altı sadece birikim hesabi mi? Bir tanidigim 16 yaşında velisiyle garanti banka kartı cikartti. Yaklasik 1 sene oluyor.
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 926 Çözümler 2 Beğeniler 835 24 Haziran 2025 #6 İş Bankasından İlk İmza kartı alabilirsiniz.