Bende senin yaşındayım Popeyes da çalışıyorum bence sende çalışabilirsin iş nasıl desem ilk başta zor gelebilir biraz ama alıştıktan sonra çok kolay geliyor artık hep aynı şeyleri yapıyorsun işte. İşin en zor tarafı sevkiyat mesaiye çok fazla kalıyorsun bi ara öğlen 16:00 da gidip sabah 06:00 da geldiğim oldu bu da bayram olduğu içindi normalde 03:00 da biter ama sevkiyat zorlar onu diyeyim fiziksel güç gerekiyor bayağı ama hafta da 1 veriliyor taabi başka şubede farklı olabilir bilemem.
Öyle bir şey yok 16 da gelen sabaha karşı çıkamaz ayrıca senin yaşın küçük olduğun için o saatlere kadar çalışman yasak.

Anladım hocam ayrıca maaş olarak aylık ne veriyorlar ve işin şartları nelerdir?

Asgari ücret. Bir de mesaiye 1 dk kalsan bile veriyorlar ortalama 30-33 alırsın.

Öyle bir şey yok 16 da gelen sabaha karşı çıkamaz ayrıca senin yaşın küçük olduğun için o saatlere kadar çalışman yasak.

Hocam kendim çalıştım niye yalan söyleyeyim? Resmi bir yer doğru ama pek fazla umursamıyorlar mesai diye bir şey var.

Son düzenleyen: Moderatör:

AVM'de öyle bir şey yok sevkiyat gece gelmiyor öğlen gibi gelir ekmek akşama doğru gelir ya da AVM kapandığı zaman gelir.

Asgari ücret. Bir de mesaiye 1 dk kalsan bile veriyorlar ortalama 30-33 alırsın.

Hocam kendim çalıştım niye yalan söyleyeyim? Resmi bir yer doğru ama pek fazla umursamıyorlar mesai diye bir şey var.

Tab gıdaya mı ait?

@FC26.1029 sen Burger King'e gir Tab gıda olacak şube.

Son düzenleyen: Moderatör:
AVM de öyle bir şey yok sevkiyat gece gelmiyor öğlen gibi gelir ekmek akşama doğru gelir ya da AVM kapandığı zaman gelir.

İlk defa senden duyuyorum hocam keşke dediğin gibi olsaydı ama demeki her yer aynı değilmiş çünkü her zaman akşam geliyor bizde sevkiyat. Ekmek biraz karışık öğlen de gelebiliyor akşam da tır 00:00 gibi geliyor AVM deposuna oradan indiriyoruz bizde.

AVM'de öyle bir şey yok sevkiyat gece gelmiyor öğlen gibi gelir ekmek akşama doğru gelir ya da AVM kapandığı zaman gelir.

Tab gıdaya mı ait?

@FC26.1029 sen Burger King'e gir Tab gıda olacak şube.
Evet.TAB gıda Popeyes burger king hepsi Tab gıdaya bağlı zaten.

İlk defa senden duyuyorum hocam keşke dediğin gibi olsaydı ama demeki her yer aynı değilmiş çünkü her zaman akşam geliyor bizde sevkiyat. Ekmek biraz karışık öğlen de gelebiliyor akşam da tır 00:00 gibi geliyor AVM deposuna oradan indiriyoruz bizde.
Ben hem avm hem de kadıköy de çalıştım kadıköy de ki şube gece 1 olması lazım o saatte kadar açıktı sevkiyat 12 gibi geliyordu avm de bize öğlen ya da öğlenden sonra geliyordu gece 12 de avm den çıkıyorduk diğer yerden ise gece 3 ya da 3:30 gibi çıkıyorduk sabah karşı evde oluyordum avm de kapanış olduğum zaman 16 da geliyordum gece 12 gibi çıkıyordum diğer tarafta ise akşam 18 de gelip 3 te çıkıyordum 2015 yılında avm de girdim çalışmaya asgari ücret düşüktü öğlen 12 de gelip akşam 10 da çıkıyordum kafam rahattı herkes düşük alırken ben yüksek alıyordum bu durum diğer tarafta da oldu orda sabah 8 de geliyordum akşam 8 de çıkıyordum burger king de abi kardeş ilişkisi var aç kalmazsın.

Evet.TAB gıda Popeyes burger king hepsi Tab gıdaya bağlı zaten.
İstanbul mu?