Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
16 yaşındayım veli onayı yaptırmadan bir ön ödemeli kart kullanmak istiyorum İtemsatış vb. siteler için kullanacağım. Limit kısıtlaması falan önemli değil çok sık bir şey harcamayacağım zaten. Öneriniz varsa yazabilirsiniz kimlik doğrulaması istiyorsa yapabilirim fakat veli onayı yaptırmayacağım.
Benim bildiğim yönetmelikle birlikte 18 yaş altı için veli onaysız sistem kalmadı. Papara belki, o da kısıtlı modda faaliyet gösteriyorsa gösteriyordur. Papara'da da çünkü veli onayı sistemi geldi.
Benim bildiğim yönetmelikle birlikte 18 yaş altı için veli onaysız sistem kalmadı. Papara belki o da kısıtlı modda faaliyet gösteriyorsa gösteriyordur. Papara'da da çünkü veli onayı sistemi geldi.
Ön ödemeli kartlarda hesap doğrulaması yapmadan internet alışverişi yapma işi yok artık kalkalı 1 yılı geçti. Önerim, ebeveyn onaylı banka kartı çıkarttırmanız olur ön ödemeli kartlara çok güvenmeyin.
Ön ödemeli kartlarda hesap doğrulaması yapmadan internet alışverişi yapma işi yok artık kalkalı 1 yılı geçti. Önerim, ebeveyn onaylı banka kartı çıkarttırmanız olur ön ödemeli kartlara çok güvenmeyin.
Ön ödemeli kartların hiçbir anlamı kalmamış o zaman. Bu durumda 18 yaş altı arkadaşların en iyi yapabileceği şey, velisiyle birlikte gidip herhangi bir bankadan genç hesabı açtırmak olur. 18 yaşına gelince zaten kendi üstünüze alabiliyorsunuz diye biliyorum o hesapları.
Ön ödemeli kartların hiçbir anlamı kalmamış o zaman. Bu durumda 18 yaş altı arkadaşların en iyi yapabileceği şey, velisiyle birlikte gidip herhangi bir bankadan genç hesabı açtırmak olur. 18 yaşına gelince zaten kendi üstünüze alabiliyorsunuz diye biliyorum o hesapları.
Kesinlikle katılıyorum, yanlış hatırlamıyorsam dediğim şey 25 Ocak 2025'te yürürlülüğe girdi. Veli onayı gerekmese bile ben şahsen güvenmiyorum ön ödemeli kartlara bir anda kayyum falan atanıyor faaliyetlere kapanıyor.