BirForumcuKişi

Üstün
Evet, kısaca yalnız olduğumu bir kez daha anladım. Arkadaşlarımın hiçbiri doğum günümü kutlamadı, mesajlarımı görmezden geldiler. Abimle sevgilisi kavga etti, bana sardılar. Ben de sinirlendim, evden arkadaşlarımla buluşmaya deyip bir saat yürüyüp internet kafeye gittim, tek başıma 5 saat oynayıp eve döndüm. Ailem de trip atıyor. Ne mi olmuş? Plan yapıp bozuyormuşum. Babam da canı sıkkınmış, dünyadan haberi yok gibi. Kimse umurlarında değil. Kimseyi çağırmayın, kutlamak istemiyorum, pasta almayın diyorum, dinlemiyorlar. İlla bildiklerini yapacaklar. Hatta annemin sevgilisi tanışacakmış. Bana canım sıkkın, arayan soranım yok. Yalnızlığı bugün güzel hissettim. Bir de hediye ne istersin diye sorular istemiyorum, vermeyin diyorum. Ama inadına kişi başı vicdanlarını rahatlatacak 1000'er lira veriyorlar. Vermeseler daha mutlu olurdum. Sanki vicdanlarını rahatlatmak için veriyorlar gibi hissediyorum.

Doğum günün kutlu olsun güzel kardeşim, mutlu ve başarılı dolu yıllar dilerim. Yaşın çok genç, her şey gönlünce olsun. Sorunlar her zaman her insanın hayatında var. Forumdaki dostların, abilerin yeterli.

Doğum günün kutlu olsun. Sıkma canını verdikleri parayı afiyetle göm keyfine bak. Git tek başına gez dolaş. Güzel bir yemek ye, sinemaya git. Kadıköy'de Sinematek var değişik filmler sergileniyor, biletleri bayağı uygun. Sinema çıkışı da vapura bin Karaköy'e git. Güzel bir balık ye. Ardından bir kafeye gidersin, kitapçılarda dolaşırsın. Keyif almaya çalış, kötü şeylere takıldıkça hiçbir şey değişmiyor aksine daha fazla üzülüyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör: