Makaleler
1
Aslında işimiz gereği Türkiye Finans ile bayağı yakınız ve muhtemelen onlar bana verir ama ben ailemden habersiz almak istiyorum, çünkü; aileme hesap vermek istemiyorum. Maaşımı abim Papara'ma atıyor (10k civarı).

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında işimiz gereği Türkiye Finans ile bayağı yakınız ve muhtemelen onlar bana verir ama ben ailemden habersiz almak istiyorum, çünkü; aileme hesap vermek istemiyorum. Maaşımı abim Papara'ma atıyor (10k civarı).
Üstteki arkadaşın dediği gibi, "giren çıkamıyor" ama senin dediğin gibi 5-10k yeter diyorsan alabilirsin. (10k üstüne çıkmayacaksan)

Hesabına düzenli olarak para giriyorsa banka bunu da gelir olarak görüyor. Yani, evet alabilirsin. Yanılmıyorsam ilk birkaç sene gelirin 2 katına kadar, sonrasında 4 katına kadar limit verilebiliyor. Eğer banka gelirinizin 10 bin olduğunu düşünüyorsa 20 bine kadar limit verilebilir. Kredi notunuz yükseldikçe verilen limit de artar.

Borcunuz düzenli öderseniz, ne harcadığınızın farkında olursanız hiç bir şey de olmaz. 100 bin liraya bilgisayar aldığınızı düşünün. Trink diye çıkartıp veremeyiz ama bunu kredi kartı ile üstelik taksitle rahat rahat ödeyebiliriz. Ben biriktirip öyle alıyorum diyen arkadaşlar zaten biriktirene kadar o ürün 150 bin oluyor.
Kısacası beyni olan ve ne yaptığının farkında olan bir insan için kredi kartı çok iyi bir şeydir.

Hesabına düzenli olarak para giriyorsa banka bunu da gelir olarak görüyor. Yani, evet alabilirsin. Yanılmıyorsam ilk birkaç sene gelirin 2 katına kadar, sonrasında 4 katına kadar limit verilebiliyor. Eğer banka gelirinizin 10 bin olduğunu düşünüyorsa 20 bine kadar limit verilebilir. Kredi notunuz yükseldikçe verilen limit de artar.

Borcunuz düzenli öderseniz, ne harcadığınızın farkında olursanız hiçbir şey de olmaz. 100 bin liraya bilgisayar aldığınızı düşünün. Trink diye çıkartıp veremeyiz ama bunu kredi kartı ile üstelik taksitle rahat rahat ödeyebiliriz. Ben biriktirip öyle alıyorum diyen arkadaşlar zaten biriktirene kadar o ürün 150 bin oluyor.
Kısacası beyni olan ve ne yaptığının farkında olan bir insan için kredi kartı çok iyi bir şeydir.

Kusursuz bir dünyada söylediğin doğru hocam, aması var ki içi seni dışı bu halkı yakar, patron ödemeyi şu gün yapacağım der yapmaz her ay ödemeler sarkar kredi kartı ödemesi aksar ve sicilin bozulur vs. burası Türkiye olduğunu unutmamak gerekli sonuç olarak.