Pure önerebilirim. Pulse modelinde bir dönem sıkça CW sorunu yaşandı. Şu an çok daha az tabii.
Ben bu sebepten Pulse'a pek sıcak yaklaşmıyorum aslında.
Pure önerebilirim. Pulse modelinde bir dönem sıkça CW sorunu yaşandı. Şu an çok daha az tabii.
Hocam diğer markalar da mı dahil Pure önerirsiniz yoksa sadece Sapphire özelinde mi?Pure önerebilirim. Pulse modelinde bir dönem sıkça CW sorunu yaşandı. Şu an çok daha az tabii.
Ben bu sebepten Pulse'a pek sıcak yaklaşmıyorum aslında.
CW sorunundan bahsediyorsanız; tüm markalar genelinde aslında.Hocam diğer markalar da mı dahil Pure önerirsiniz yoksa sadece Sapphire özelinde mi?
Genel olarak hocam. Arıza çıkarma yüzdesi, ömrü, performansı, servis kalitesi.CW sorunundan bahsediyorsanız; tüm markalar genelinde aslında.
Pulse'u ayrıca belirtme nedenim diğerlerine kıyasla fark edilecek kadar fazla yaşanmış olması.
Şu an temiz görünüyor.
Hepsi birbirine benzer. Dağlar kadar fark yok aralarında.Genel olarak hocam. Arıza çıkarma yüzdesi, ömrü, performansı, servis kalitesi.
Hepsi birbirine benzer. Dağlar kadar fark yok aralarında.
Yaşayan görmedim.Gönlüm 3 fanlı olduğu için Gigabyte'dan yana ancak termal ped akma sorunu bu model için geçerli mi?
Marka kartının arkasında durduysa Gigabyte da tercih edilebilir o zaman. 3 fanlı olduğu için siz tercih eder miydiniz?Yaşayan görmedim.
5070 ve 5070TI'da yaşayanlar için Gigabyte değişim sağlıyordu.
Ederdim muhtemelen.Marka kartının arkasında durduysa Gigabyte da tercih edilebilir o zaman. 3 fanlı olduğu için siz tercih eder miydiniz?
Ederdim muhtemelen.
Tabii indirimde yakalarsam Nitro+'a çökerdim.![]()