Detaylar
Kim cevapladı?bilal.kyra
Gelişen
Memberstan tanılama yap. Ekranı kontrol et. Kırığı çiziği var mı, faturası garantisi var mı, kamerasında sorun var mı vs. IMEI kontrolü yap.
Eğer alırsam suanlik en mantıklısı sizin attığınız kamerayı kontrol icin nasıl yapabilirim tam olarak o konuda biraz bilsigisizim de kusura bakmayın.
A56 5g bile daha mantıklı vatan dan bakmış biri olarak a56 daha hızlı arayüzde bileAlınmaz. Sıfır TR garantili Honor 400 alın. Daha memnun kalırsınız.
- Makaleler
- 6
Eğer alırsam suanlik en mantıklısı sizin attığınız kamerayı kontrol icin nasıl yapabilirim tam olarak o konuda biraz bilsigisizim de kusura bakmayın.
Memberstan kontrol çok detaylıdır. Size hazır ekran görüntüm var onu atıyorum
Bunu yapacaksınız.
Burada her şeyi kontrol edebilirsiniz. Kamera kontrolu ise kırığı çiziği vs var mı diye bir fiziksel hasarı var mı bakın. Sonra kamerada kötü gözüküyor mu bakın. Olmazsa servise gösterebilirsiniz.
Demo cihazları yanıltıcı olabiliyor. Ekranda, bataryada, hızlı şarjda Honor 400 önde. Fotoğraf konusunda A56 daha soluk çekiyor gibi geldi bana. Ama Samsung istiyorsanız 2. el garantisi bitmek üzere olan S23 FE yerine, sıfır A56 almak daha doğru bir tercih olacaktır.A56 5g bile daha mantıklı vatan dan bakmış biri olarak a56 daha hızlı arayüzde bile
bilal.kyra
Gelişen
Memberstan kontrol çok detaylıdır. Size hazır ekran görüntüm var onu atıyorum.
Eki Görüntüle 174081
Eki Görüntüle 174082
Bunu yapacaksınız.
Burada her şeyi kontrol edebilirsiniz. Kamera kontrolu ise kırığı çiziği vs var mı diye bir fiziksel hasarı var mı bakın. Sonra kamerada kötü gözüküyor mu bakın. Olmazsa servise gösterebilirsiniz.
Anladım memberstan kontrol yaparım fiziksel hasar var mı bakarım kamera kalitelerine tek tek bakarım sorun olursa sanırım Param Güvende ile iade yapabiliyor mus S24 FE yerine S22 önerir misiniz?
- Makaleler
- 6
Demo cihazları yanıltıcı olabiliyor. Ekranda, bataryada, hızlı şarjda Honor 400 önde. Fotoğraf konusunda A56 daha soluk çekiyor gibi geldi bana. Ama Samsung istiyorsanız 2. el garantisi bitmek üzere olan S23 FE yerine, sıfır A56 almak daha doğru bir tercih olacaktır.
2.el S24 FE önerdim. Daha iyi tercih olacaktır Honor 400 ve A56'nın yerine. S23 FE asla alınmaz zaten.
Anladım memberstan kontrol yaparım fiziksel hasar var mı bakarım kamera kalitelerine tek tek bakarım sorun olursa sanırım Param Güvende ile iade yapabiliyor mus S24 FE yerine S22 önerir misiniz?
S24 FE daha yeni cihaz, daha iyi işlemci vs bulunuyor. S22'nin miladı doldu 19k ya alınmaz. 15k ya kabul edilebilinir. Kamera olarak hâla taş gibi.
bilal.kyra
Gelişen
2.el S24 FE önerdim. Daha iyi tercih olacaktır Honor 400 ve A56'nın yerine. S23 FE asla alınmaz zaten.
S24 FE daha yeni cihaz, daha iyi işlemci vs bulunuyor. S22'nin miladı doldu 19k ya alınmaz. 15k ya kabul edilebilinir. Kamera olarak hâla taş gibi.
Tamam teşekkür ederim sorun cikmazsa dediğiniz gibi yapacağım.
Isınma dert değilse alınır. S24FE'de bulabilirsin.Samsung A56 almayı düşünüyorum. Sarı sitede 19 bin TL'ye 3 ile 4 ay arası garantisi kalmış Türkiye cihaz S23 FE gördüm. Birkaç tane o fiyata alınır mı? O kadar ucuz olması normal mi? Cihazlarda neredeyse çizik yok ve yaşadığım şehirde satan biri bulamadım. Param Güvende'yi seçmiş birinden alırsam kargo ile gelir mi?
bilal.kyra
Gelişen
Isınma dert değilse alınır. S24 FE'de bulabilirsin.
S24 FE alacam ikinci el bir satıcı bulduydum Param Güvende ile almak istedim kabul etmedi gelemiyecegimi söyledim o zaman iyi günler Param Güvende ile vermem dedi 20-21 bin e şu an Param Güvende'yi kabul edecek birini bulup alacağım inşallah.