Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL'ye kadar çıkabilir
Subzero
Uzman
Küçük telefon istiyorsan 2.el s23/s22 alınabilinir. Küçük ve premium kasaları oluyor. Sıfır istersen o bütçelerde büyük kalın ve ağır olması dışında her türlü isteğini karşılayan S24 FE var.
Konu sahibinin açıklamasına göre 1. öncelik minimal telefon olması. Zaten başlıkta yer alması da bunu gösterir. Lütfen başlığı ve ilk açıklamayı dikkatli oku.
4700 mAh bataryalı S24 FE'nin ağırlığı öyle böyle değil takoz gibi. 7000 mAh bataryalı M51 ile aynı. S24 FE'yi bu kadar ağır yapan ne koymuşlar içine çok merak ediyorum.
Arkadaşlart, bu Samsung A36'ın şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur yaw bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
@Subzero buradaki Samsung fanlarına kanıp kalas, ağır, kalın, tutması zor, ısınan, vasat Exynos'lu Samsung A serisi cihazlarından almayın sakın. 2 seneye fişlerini çektikleri cihazlara 6 sene güncelleme verme garantisi veren sahtekar firmaya para yedirmeyin. Böyle böyle anlamayan kullanıcının zaaflarından yararlanıp zengin oluyorlar. Exynos'un artık fişinin çekilmesi lazım. Samsung yapımı Snapdragonlar da benzer şekilde. Siz A serisini güzelleyenlere bakmayın.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Arkadaşlart, bu Samsung A36'ın şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur ya bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
Spigen'i tercih edebilirsiniz. Genelde indirimde oluyorlar, uygun fiyata o işi halledebilirsiniz
Buradan almanız lazım. Aksi takdirde 45w hızlı şarj olmaz. Ya da ucuza kaçıp kopya şarj aletleriyle cihazınızın bataryasını bozabilirsiniz. Diğer bir seçenek de 45w şarj aletine 2500 TL fiyat biçen markaya paranızı kaptırmamanız olur. Samsung hızlı şarj yapamıyor onu da belirtmek isterim. Bu yüzden genelde Samsung kullanıcıları markanın 45w şarj aletine güvenmediklerinden ve fazla para harcamamak için farklı markaların 25w şarj adaptörlerini alırlar.Arkadaşlart, bu Samsung A36'ın şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur yaw bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
@Subzero buradaki Samsung fanlarına kanıp kalas, ağır, kalın, tutması zor, ısınan, vasat Exynos'lu Samsung'a serisi cihazlarından almayın sakın. 2 seneye fişlerini çektikleri cihazlara 6 sene güncelleme verme garantisi veren sahtekar firmaya para yedirmeyin. Böyle böyle anlamayan kullanıcının zaaflarından yararlanıp zengin oluyorlar. Exynos'un artık fişinin çekilmesi lazım. Samsung yapımı Snapdragon'lar da benzer şekilde. Siz A serisini güzelleyenlere bakmayın.
Yav arkadaş söylediklerinde analitik olarak tek cümle yok. Bu nasıl bi' bakış açısıdır ya, kanıt bile sunmuyorsun. Apple Fan'ı gördüm ama Çinli cihaz, hele de Honor Fan'ı ilk defa görüyorum.
@Subzero buradaki Samsung fanlarına kanıp kalas, ağır, kalın, tutması zor, ısınan, vasat Exynos'lu Samsung'a serisi cihazlarından almayın sakın. 2 seneye fişlerini çektikleri cihazlara 6 sene güncelleme verme garantisi veren sahtekar firmaya para yedirmeyin. Böyle böyle anlamayan kullanıcının zaaflarından yararlanıp zengin oluyorlar. Exynos'un artık fişinin çekilmesi lazım. Samsung yapımı Snapdragon'lar da benzer şekilde. Siz a serisini güzelleyenlere bakmayın.
Exynos'un yeni modelleri tekrar ediyorum o kadar sorunlu değil. iPhone 15 de ısınma sorunları vardı Apple da işlemcilerinin fişini çeksin o zaman.
- Makaleler
- 6
spigen 45w işini görür https://www.akakce.com/sarj-adaptor...e2105-45-w-type-c-hizli-fiyati,687360982.htmlArkadaşlart, bu Samsung A36'ın şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur yaw bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
@Subzero, orijinal adaptör almaya gerek yok
Ayrıca bu Honor fanboyu arkadaşı dikkate almanızı öneririm. Kantı vs bir şey olmadan deneyim olmadan cihaz önerme konusunda 1 numara. A serisi cihazlar alınır, pişman olmazsınız. Kalitesiz kasalı, Honor'un umurunda olmayan ülkede bu telefonlar alınmaz. Honor'un da yaptığı çirkinlikleride konuşalım o zaman
Buradan almanız lazım. Aksi takdirde 45W hızlı şarj olmaz. Ya da ucuza kaçıp kopya şarj aletleriyle cihazınızın bataryasını bozabilirsiniz. Diğer bir seçenek de 45W şarj aletine 2500 TL fiyat biçen markaya paranızı kaptırmamanız olur. Samsung hızlı şarj yapamıyor onu da belirtmek isterim. Bu yüzden genelde Samsung kullanıcıları markanın 45W şarj aletine güvenmediklerinden ve fazla para harcamamak için farklı markaların 25W şarj adaptörlerini alırlar.
Samsung adaptörlere kalitesiz diyorsun ya
Subzero
Uzman
Spigen 45W işini görür https://www.akakce.com/sarj-adaptor...e2105-45-w-type-c-hizli-fiyati,687360982.html
@Subzero, orijinal adaptör almaya gerek yok
Ayrıca bu Honor fanboyu arkadaşı dikkate almanızı öneririm. Kantı vs bir şey olmadan deneyim olmadan cihaz önerme konusunda 1 numara. A serisi cihazlar alınır, pişman olmazsınız. Kalitesiz kasalı, Honor'un umurunda olmayan ülkede bu telefonlar alınmaz. Honor'un da yaptığı çirkinlikleride konuşalım o zaman
Samsung adaptörlere kalitesiz diyorsun yahızlı şarj acil durum dışında ne işine yaracak dostum? Ayrıca 30 dk da şarj olması gayet iyi.
Anladım hocam peki bu model mi daha iyi yoksa Anker'in bu modeli mi? Hangisi daha kaliteli ise onu almayı düşünüyorum. Ayrıca bu iki model arasında ne gibi farklar var? Sizin önerdiğiniz uygun fiyatlı olanı da alabilir miyim? Hangisini tavsiye edersiniz?
- Makaleler
- 6
Anladım hocam peki bu model mi daha iyi yoksa Anker'in bu modeli mi? Hangisi daha kaliteli ise onu almayı düşünüyorum. Ayrıca bu iki model arasında ne gibi farklar var? Sizin önerdiğiniz uygun fiyatlı olanı da alabilir miyim? Hangisini tavsiye edersiniz?
Attğım Spigen adaptörünün daha düşük watt halini kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok gayet kaliteli. Onu öneririm. Spigen'in her ürünü çok iyidir.