19.000 TL'ye Samsung S23 256 GB alınır mı?

Bütçe
19.000 TL

O zaman 23+ al gitsin ama batarya devrine dikkat et yüksek çıkmaz ise her türlü seni kurtaracaktır. 24 ve 24+ ise batarya konusunda hala sıkıntı.

Batarya performansı da abartıldığı kadar kötü değil yani gören de sanır 3 saat ekran süresi var. Yine 6-6.30 saat civarı ekran süresi var günü çıkarmak için yeterli.

Batarya performansı da abartıldığı kadar kötü değil yani gören de sanır 3 saat ekran süresi var. Yine 6-6.30 saat civarı ekran süresi var günü çıkarmak için yeterli.

Oyun dahi oynamadığım günde ekran sürem böyle S23 ile. Ki arka planda çoğu şey kapalı.

S24+'ın en az bir 6-7 saati olmalı o batarya ile. 5 saat aldığına emin misiniz?

Evet hocam adamın bataryası 500 devirde ve günde ortalama %90 kullanım ile 6 saat ekran süresi alıyor. Adam kafayı sıyırmak üzere her canı sıkıldığında şarja takıyor artık.

Bende 23+ kullanıcısı olarak 250 devirde telefonumda bu değerleri alıyorum. Exynos kullanmadan önce iyidir falan derdimde yok ya.

Son düzenleme:
O zaman 23+ al gitsin ama batarya devrine dikkat et yüksek çıkmaz ise her türlü seni kurtaracaktır. 24 ve 24+ ise batarya konusunda hala sıkıntı.

Yurt dışı olmasının çok bir sıkıntısı yok aslında benim için 2. telefonum var. S24 Ultra almaya karar verdim.

Oyun dahi oynamadığım günde ekran sürem böyle S23 ile. Ki arka planda çoğu şey kapalı.

Eki Görüntüle 260077

Evde olup tüm gün Wi-Fi kullandığım zaman:

İşte olup mobil veri kullandığım zaman:
2.5 yıldır kullanıyorum yaklaşık 1 ay önce batarya değiştim. Oyun olarak Nikke oynuyorum sadece. Genelde Samsung Browser'dan manhwa okuyorum. Bluetooth her zaman açık akıllı saate bağlanması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…