Bütçe
fark etmez
Makaleler
5
Merhaba, 1981 model arabamız var. Vizeden LED far takılıyken fardan dolayı kaldı. Görüşü etkilemeyen ceza yedirtmeyecek, vizeden geçecek far önerisine ihtiyacım var. Bütçe olarak ortalama ne kadar bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Soket tipi üçlü soket.

Merhaba, 1981 model arabamız var. Vizeden LED far takılıyken fardan dolayı kaldı. Görüşü etkilemeyen ceza yedirtmeyecek, vizeden geçecek far önerisine ihtiyacım var. Bütçe olarak ortalama ne kadar bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Soket tipi üçlü soket.

LED far ayarsızlıkdan mı kaldı hangi maddeden kaldı? LED far yasak değil normalde.

LED far ayarsızlıkdan mı kaldı hangi maddeden kaldı? LED far yasak değil normalde.
LED far ayarı hatalı yazıyor ama muayenedeki arkadaş halojenleri taksaydınız keşke dedi. Zaten yeni gelmiş bu kuralda.
LED farını bulabildiyseniz halojeni hayli hayli bulursunuz. Herhangi bir halojenle de ceza yemezsiniz.
Yuvası fark etmiyor hocam ben far önerisi istiyorum sadece LED'i aratmayacak tarzda.

LED far ayarı hatalı yazıyor ama muayenedeki arkadaş halojenleri taksaydınız keşke dedi. Zaten yeni gelmiş bu kuralda.

Yuvası fark etmiyor hocam ben far önerisi istiyorum sadece LED'i aratmayacak tarzda.

Tamam odak hatasından kalmış. Onu normal bir oto elektrikçiye ayarlattır gene git geçersin. Sıfırdan halojen takıp çıkarmana gerek yok.

Ayrıca o maddeden bırakması çok saçma. Benim arabada şoför tarafının tek far ayağı kırık ayar tutmuyor ona rağmen geçti.

Tamam odak hatasından kalmış. Onu normal bir oto elektrikçiye ayarlattır gene git geçersin. Sıfırdan halojen takıp çıkarmana gerek yok.

Ayrıca o maddeden bırakması çok saçma. Benim arabada şoför tarafının tek far ayağı kırık ayar tutmuyor ona rağmen geçti.
Halojen takılması gerektiğini söyledi elektrikçi ve muayanedeki insanlar. Aracın orjinalinde ki aydınlatma sisteminin bozulmaması gerekiyormuş. @Eagles

Şimdi sana resimler atıyorum bak bakalım hangi çeşit sizin arabaya uyan?

Eğer resimlerden biri değilse, sizdekinin resmini at buraya inceleyip ona göre önerelim.

Dosya Ekleri

• format_webp.webp
    format_webp.webp
    13 KB · Görüntüleme: 45
  • images.webp
    images.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 9108979974194.webp
    9108979974194.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 46

Dosya Ekleri

• 148394-aa619b67c888073171c35ed646f0a23c.webp