Düşünmene bile gerek yok, yapıştır gitsin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- fark etmez
- Makaleler
- 5
Tamamdır teşekkür ederim. Philips'in farları da var da pahalı buna kıyasla bunu alacağım sanırsam.
Philips'te fena değil ama, osram bu işte daha iyi bence. 
- Makaleler
- 5
O ilk başta GE atmıştım o %200 olandan bir tık daha kötü duruyor. Peki bu %220 %200 olayı nedir? Sadece parlaklıkla ilgili değil mi? Ürünün ömrünü etkilemiyor yani?Philips'te fena değil ama, osram bu işte daha iyi bence.![]()
O ilk başta ge atmıştım o %200 olandan bir tık daha kötü duruyor. Peki bu %220 %200 olayı nedir? Sadece parlaklıkla ilgili değil mi? Ürünün ömrünü etkilemiyor yani?
Onlar tamamen yüzde bazında daha iyi aydınlatır demek aslında. Ömürleri bunların biraz da şans işi. 2 senede de kesebilir ampul, 6 sene de kullanabilirsin. Ama genelde 4-5 sene gidiyor ekstrem bir sorun çıkmaz ise.
- Makaleler
- 5
Tamamdır teşekkür ederim araç garaj aracı zaten. Bu kadar uzun tuttum konuyu ilginiz için teşekkür ederim ayrıca.Onlar tamamen yüzde bazında daha iyi aydınlatır demek aslında. Ömürleri bunların biraz da şans işi. 2 senede de kesebilir ampul, 6 sene de kullanabilirsin. Ama genelde 4-5 sene gidiyor ekstrem bir sorun çıkmaz ise.
Tamamdır teşekkür ederim araç garaj aracı zaten. Bu kadar uzun tuttum konuyu ilginiz için teşekkür ederim ayrıca.
Rica ederim, her zaman.