Bilmiyorum indirimin süresini.
Tutuş türünüzle falan da alakalı farenin uyup uymayacağı. Ben olsam Reddit'ten kullanıcı yorumlarına bakardım her iki mouse için de. Pek de anlamam mousetan SteelSeries Prime kullanıyorum yetiyor bana.
Sayenizde indirimi gördüm aldım bi tane hocam zaten 3 taksit yapıyormuş teşekkür ettim.

Eheheh şimdi baktım 2750'ye çıkmış tekrardan valla sayenizde yakaladım çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz farede gecikme dediğin şeyin g si bile yok hocam onun garantisini sana verebilirim. En iyi Pro oyuncular bile kablosuz mouse kullanıyor. Yeni fareler çok hızlı şarj oluyor genelde sabah kalktığımda 15 20 dakika takıyorum gezerken onun haricinde 36-40 gram mouse olmasına rağmen 2 gün beni götürüyor. Düzgün kablosuz mouse kullandıktan sonra eline bir daha kablolu mouse almazsın bile onu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben ve arkadaşım Trendyol üzerinden taksit yaptığı için scyrox V8 aldık ve aşırı memnunuz. Bundan önce de VGN Dragonfly F1 MOBA kullanıyordum. Ellerimizin boyutu hemen hemen aynı ve büyük mouse kullanmayı hiç sevmiyorum.

Hocam merhaba Mouse'dan memnun musunuz sizce Lamzu Atlantis mini Pro mu yoksa scyrox V8 mi?

Hocam merhaba Mouse'dan memnun musunuz sizce Lamzu Atlantis mini Pro mu yoksa scyrox V8 mi?

Mousedan cidden memnunum fakat skatezleri kötüydü. X raypad dot Obsidian skatezlerden taktım şu anda çok çok daha iyi. Lamzu scyrox v8'e göre daha eski kalıyor ve hala 4K gibi bir fiyat istiyorlar. Scyrox v8'i ben 2800 TL'ye satın aldım. O aradaki fiyat farkına da çok güzel bir mouse pad alırsın.