Detaylar
Kim cevapladı?frissonitte
Uzman
Elim 18.5-19cm geliyor aslında DeathAdder V3 almayı istiyorum ama bir türlü indirime girmedi.
Ajazz AJ159PRO elim için uygun olur mu kullanan var mı?
Onun haricinde önerebileceğiniz fare var mıdır?
İndirimde V3 şu anda.
Haluk Albayrak
Yetkin
Şunu söyleyebilirim kablolu farelerin devri bitti artık sakın kablolu bir mouse satın alma. Bütçen artarsa Trendyol'dan scyrox V8 bakabilirsin 3 taksitle aldım. 159 Pro da iyidir arkadaşım kullanıyor ve memnun.
Spartan
Başarılı
Elim 18.5-19cm geliyor aslında DeathAdder V3 almayı istiyorum ama bir türlü indirime girmedi.
Ajazz AJ159PRO elim için uygun olur mu kullanan var mı?
Onun haricinde önerebileceğiniz fare var mıdır?
Yüzde 15 geri ödeme ile beraber geliyor 2500TL falan oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cat Lon
Uzman
Aa çok teşekkür ettim hocam yarın kartın hesap kesimi yarına kadar devam eder mi ki?
Niye bitsin ? Ben rahatsız olmuyorum açıkçası aynı performansı kabloluda daha uyguna alabildikten sonra kablolu tercih ederim. Sycrox kücük fare bildiğim kadarıyla.Şunu söyleyebilirim kablolu farelerin devri bitti artık sakın kablolu bir mouse satın alma. Bütçen artarsa Trendyol'dan scyrox V8 bakabilirsin 3 taksitle aldım. 159 Pro da iyidir arkadaşım kullanıyor ve memnun.
Oralara çıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederim.
Yüzde 15 geri ödeme ile beraber geliyor 2500TL falan oluyor.
Haluk Albayrak
Yetkin
Niye bitsin? Ben rahatsız olmuyorum açıkçası aynı performansı kabloluda daha uyguna alabildikten sonra kablolu tercih ederim. Sycrox kücük fare bildiğim kadarıyla.
Aynı performansı kabloluda daha uyguna alabilmek dediğin 400 500 TL falan fark ediyordur. Ömür boyu bir daha kablolu mouse kullanmama yemini ettim kablosuzun rahatlığından sonra.
Cat Lon
Uzman
2000 tl'de %25 fark eder. Dediğim gibi beni rahatsız etmiyor. Ama kablosuz düzgün bir fare de kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.Aynı performansı kabloluda daha uyguna alabilmek dediğin 400 500 TL falan fark ediyordur. Ömür boyu bir daha kablolu mouse kullanmama yemini ettim kablosuzun rahatlığından sonra.
Eki Görüntüle 124226
Sizin rahatlıktan kastınız nedir tam olarak? Bir de şarjıyla, gecikmesiyle, donmasıyla uğraşmak istemiyorum hiç.
Ajazz da küçük geliyor gözüme işte o yüzden razer düşünüyorum.
Haluk Albayrak
Yetkin
2000 TL'de %25 fark eder. Dediğim gibi beni rahatsız etmiyor. Ama kablosuz düzgün bir fare de kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.
Sizin rahatlıktan kastınız nedir tam olarak? Bir de şarjıyla, gecikmesiyle, donmasıyla uğraşmak istemiyorum hiç.
Kablosuz farede gecikme dediğin şeyin g si bile yok hocam onun garantisini sana verebilirim. En iyi Pro oyuncular bile kablosuz mouse kullanıyor. Yeni fareler çok hızlı şarj oluyor genelde sabah kalktığımda 15 20 dakika takıyorum gezerken onun haricinde 36-40 gram mouse olmasına rağmen 2 gün beni götürüyor. Düzgün kablosuz mouse kullandıktan sonra eline bir daha kablolu mouse almazsın bile onu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben ve arkadaşım Trendyol üzerinden taksit yaptığı için scyrox V8 aldık ve aşırı memnunuz. Bundan önce de VGN Dragonfly F1 MOBA kullanıyordum. Ellerimizin boyutu hemen hemen aynı ve büyük mouse kullanmayı hiç sevmiyorum.
frissonitte
Uzman
AA çok teşekkür ettim hocam yarın kartın hesap kesimi yarına kadar devam eder mi ki?
Niye bitsin? Ben rahatsız olmuyorum açıkçası aynı performansı kabloluda daha uyguna alabildikten sonra kablolu tercih ederim. Sycrox kücük fare bildiğim kadarıyla.
Oralara çıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederim.
Bilmiyorum indirimin süresini.
Tutuş türünüzle falan da alakalı farenin uyup uymayacağı. Ben olsam Reddit'ten kullanıcı yorumlarına bakardım her iki mouse için de. Pek de anlamam mousetan SteelSeries Prime kullanıyorum yetiyor bana.