Vatan'da promosyon gibi bu markalar. Yine de aralarından en mantıklısı Xigmatek veya Zalman oluyor dediğin gibi.Bende sıcak bakmıyorum Xigmatech'e de Rampage, Frosby'e nazaran mumla ararım. Özellikle Vatan PC söz konusuysa.
Vatan'da promosyon gibi bu markalar. Yine de aralarından en mantıklısı Xigmatek veya Zalman oluyor dediğin gibi.Bende sıcak bakmıyorum Xigmatech'e de Rampage, Frosby'e nazaran mumla ararım. Özellikle Vatan PC söz konusuysa.
Ben Xigmatek Shogun G modelinden sonra Xigmatek'e karşı soğudum. Yükteyken 12v bobini yanmıştı. Bir de orta-üst segmente hitap eden bir modeldi. Soğutması sorunlu model.1st Player, Xigmatech, Zalman ve Ocypus'lar için geçerli aslında. O kadar kıytırık sistemlerde kullanıldı ki güven vermiyorlar. Düzgün tanıtan olsa "iyi ürünleri" cidden oluru var. Ama yok... Japon kapasitör, 80 Plus ve ne işe yaradıklarını bilmediklerini korumalardan övüyorlar
Mesela Green konusunda @Yusuf7878 distribütörden daha çok iş yaptı.
1st Player ngdp 850W - 5.799TL
1st Player ngdp 850W beyaz - 6.399TL
Eki Görüntüle 218882
-kablolar-
Eki Görüntüle 218881
Fiyatları bayağı düşmüş. Alınabilirler.
Var tabii. 1st Player daha kaliteli. Hem iç bileşen hem de fan kalitesi anlamında. Performance FS'nin de üzeceğini sanmam.High Power FS 850W Gold ile arasında çok fark var mı 4800'e almıştım.