Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
- C seçip Resize partition de.
- Sonra da kaydıraç ile disk bölümünü istediğin seviyeye getir.
- Sonra artan bölüme sağ tıklayıp Yeni bölüm de ve bölüme D harifi ata boşta ise.
- Her şey bittiğinde Apply de.
Demek ki diskin bir tarafında fazla veriler birikmiş. Ya format attıktan sonra hemen yap ya da GParted kullan. GParted kullanınca veri kaybedebilirsin, haberin olsun.
Minitool ile çözemez miyim?
Minitool ile 2-3 GB ayırırken bile uzun sürüyordu. USB'niz varsa GParted ISO'su yazdırın, oradan ayarlayın.
Minitool ile 2-3 GB ayırırken bile uzun sürüyordu. USB'niz varsa GParted ISO'su yazdırın, oradan ayarlayın.
Daha yeni yazdırdım Windows ISO'su. Dediğiniz uygulamaları kullanmadan yapmamın bir imkanı yok mu?
Sadece ayrılan 1GB'lık alan gözüküyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videoda ki yaptıklarınızı yaptım ancak hâla D diski yok.
Recep hocamın dediğini yaptığımda C: Diskini 301 GB olarak diğer ayrılan kısmı ize 630GB olarak ayırdım bu 630GB'lık bölümü nasıl D: Yapabilirim?
Sanırım bir parçayı bozdum.
Son düzenleme:
Hocam videoda ki yaptıklarınızı yaptım ancak hâla D diski yok.
Recep hocamın dediğini yaptığımda C: Diskini 301 GB olarak diğer ayrılan kısmı ize 630GB olarak ayırdım bu 630GB'lık bölümü nasıl D: Yapabilirim?
Eki Görüntüle 37601
Sanırım bir parçayı bozdum.![]()
Disk yönetimi resmini atar mısın?
Çok teşekkür ederim, Düzeldi.
Ulan yine Recep Baltaş almış çözümü... O kadar mı soyut açıklamışım ya? Bir de çifte konu mağduru oldum. Bugün de bana yakıyoruz. (!)
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-