Bütçe
2.000.000 TL

yuopo67

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda elimde Hyundai i20 1.4 MPI Style, 20.000 km’de bir araç bulunuyor. Aracımı satarak bir üst segmente geçmek istiyorum. Hyundai bayisi ile görüştüm, araç için yaklaşık 1.300.000 TL teklif aldım (Ufak tefek kusurlarından dolayı).

Bütçe olarak, mevcut kredi koşulları nedeniyle maksimum 2.000.000 TL civarına çıkabiliyorum. Alternatif olarak, Fuzulev tarzı faizsiz finansman kullanma seçeneğini de değerlendiriyorum. Bu konuda tecrübesi olan varsa yorumlarını duymak isterim.
Kullanım şeklim genelde şehir içi. Bunun dışında haftada bir ya da iki haftada bir yaklaşık 250 km yol yapıyorum. Yılda bir kez de Hatay, Antalya gibi uzun yol seyahatlerim oluyor. İleride çocuk planı da olduğu için aracı şimdiden biraz daha büyütmek istiyorum.
İkinci ele çok sıcak bakmadığım ve mevcut aracımı temiz kullandığım için tercihim sıfır araç yönünde.
Bu şartlarda sizce hangi araçlara yönelmeliyim?
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Fuzulev ile aldım, %40 kadar rakamı öderseniz 150 gün sonra geri kalan rakamı size veriyorlar. Kendi adıma memnun kaldım.
Araç konusunda diğer arkadaşlardan tavsiye alabilirsiniz.
%7 katılım bedeli ödüyorsunuz.

Fuzulev ile aldım, %40 kadar rakamı öderseniz 150 gün sonra geri kalan rakamı size veriyorlar. Kendi adıma memnun kaldım.
Araç konusunda diğer arkadaşlardan tavsiye alabilirsiniz.
%7 katılım bedeli ödüyorsunuz.
Aaa bilgi için teşekkür ederim hocam.
1.000.000 TL için baktığımda, ilk 5 ay yaklaşık 80.000 TL ödeme gerekiyor gibi görünüyor. Bu da benim için biraz yüksek kalıyor. Yine de söylediğiniz iyi oldu, ona göre değerlendireceğim.
Bir de şunu sormak istiyorum: O parayı alacağımız 5 ay içerisinde araç fiyatları çok değişiyor mu? Açıkçası bir süredir piyasayı takip etmiyorum. Fiyatlar ne sıklıkla artıyor ve ortalama ne kadar artış oluyor?

Bayi ile pazarlıkla Kia sportage var bütçe dahilinde. Konforlu ve büyüktür ancak şehir içi yakıt konusunda bir tık üzebilir.

Bayi ile pazarlıkla Kia sportage var bütçe dahilinde. Konforlu ve büyüktür ancak şehir içi yakıt konusunda bir tık üzebilir.

Teşekkür ederim ama söyle boş paketini alabiliyorum onun. Onda da otomatik silecek bile yok, benim i20'de var, o yüzden çok ısınamadım ona.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ama söyle boş paketini alabiliyorum onun onda da otomatik silecek bile yok benim I20'de var o yüzden çok ısınamadım ona.

Ben olsam sırf yağmur sensörü yok diye vazgeçmezdim. Geçen aylarda Toyota chr tam 2 milyon bandına düşmüştü. Yeniden düşerse veya bayi indirim yaparsa onu da düşünebilirsiniz. Bu iki model dışında aklıma F/P araba gelmedi.

Aaa bilgi için teşekkür ederim hocam.
1.000.000 TL için baktığımda, ilk 5 ay yaklaşık 80.000 TL ödeme gerekiyor gibi görünüyor. Bu da benim için biraz yüksek kalıyor. Yine de söylediğiniz iyi oldu, ona göre değerlendireceğim.
Bir de şunu sormak istiyorum: O parayı alacağımız 5 ay içerisinde araç fiyatları çok değişiyor mu? Açıkçası bir süredir piyasayı takip etmiyorum. Fiyatlar ne sıklıkla artıyor ve ortalama ne kadar artış oluyor?
Artan taksitlerle de ödeme planı olabiliyor, yakın bir şube ile gidip birebir görüşmenizi tavsiye ederim.
Fiyat konusuna gelecek olursak degişme ihtimali var ancak şöyle düşünmek lazım kredi çektiğinizde toplam ödeyeceğiniz tutar ile kar zarar hesabı yapın. 5 ay beklemek veya kredi çekip misliyle faiz ödemek.
En doğru bilgi ve ödeme planını şubeler verecektir.

Peki, aklınızda bir model var mı?
fiyat olarak i30 var bütçe çıkartabilirsem kona var

Ben olsam sırf yağmur sensörü yok diye vazgeçmezdim. Geçen aylarda Toyota chr tam 2 milyon bandına düşmüştü. Yeniden düşerse veya bayi indirim yaparsa onu da düşünebilirsiniz. Bu iki model dışında aklıma F/P araba gelmedi.
Kia sportage olabilse gerçekten çok iyi araba ama boş paketi çok kötü klima manuel sensor yok bir garip geldi benim i20 var işte onlar ama tabi 1.6 ve 150 beygir olması iyi baya

Artan taksitlerle de ödeme planı olabiliyor, yakın bir şube ile gidip birebir görüşmenizi tavsiye ederim.
Fiyat konusuna gelecek olursak degişme ihtimali var ancak şöyle düşünmek lazım kredi çektiğinizde toplam ödeyeceğiniz tutar ile kar zarar hesabı yapın. 5 ay beklemek veya kredi çekip misliyle faiz ödemek.
En doğru bilgi ve ödeme planını şubeler verecektir.
Mail attım fırsatım olursa gideceğim ama sonradan sürekli arayıp rahatsız ettikleri için buradan sormak istedim.

Son düzenleme: