Pikachu.34
Çalışkan
Arama konusunda haklısınız.
Kia sportage olabilse gerçekten çok iyi araba ama boş paketi çok kötü klima manuel sensor yok bir garip geldi benim I20 var işte onlar ama tabii 1.6 ve 150 beygir olması iyi bayağı.
Hocam doğru diyorsunuz bütçe biraz artabilirse Nissan Qashqai ve Kia Sportage düşünülebilir o zaman anladığım kadarıyla Elektirikli çok düşünmüyorum ama dediğinizi aracın fiyatı 2.400 civarında baya bütçe mi aşıyorHocam, eğer sıfır alınacaksa sınıfından dolayı Sportage çok daha mantıklı. C segmenti bir SUV. Her şeye donanım gözüyle bakmanı tavsiye etmem. Sınıf çok fark ediyor çünkü. Kona alırsanız B segmenti bir SUV almış olacaksınız. Karşılaştırmak pek doğru değil. Ben şahsen yine Kona yerine i30 tercih ederim. i30 da C segmenti bir araç. Sıfır aldıktan sonra bile garanti süresi bitmeden, yetki belgesi olmayan servislere götürmeyin. DCT kuru kavrama olduğu için gerekirse balata ve volan setini garantiden değişim yaptırırsınız. Çok düşük kilometrelerde değiştirenler var hala. Kia ve Hyundai grubunda garanti süresi hala uzun.
Ama sizin bütçenize çok uygun ve boş paketi bile donanımlı olan Kia EV3 modelini de tercih ederim ben şahsen 2 milyon TL bandında. Tabii elektrikli tercih eder misiniz bilmiyorum. EV3 modeli de B SUV ama geniş ve ferahtır. Aynı zamanda DCT endişesi de yaşamazsınız. Elektriklilerde şanzıman da yok aslında. Isı pompalı ve yakışıklı bir araçtır.
Ama Kia uzmanımıza da danışmakta yarar var. @pesimist34
@yuopo67
Vitaranın falanda boşunu alabiliyorum. Omoda 5 F/P olarak en mantıklı gibi ama çin ne kadar iyi olur bilmiyorum.Yani havanın sıcak mı soğuk mu olduğunu anlamak için sensöre gerek yok bence.Duster ve Suzuki s-cross/vitara var 2M bandında SUV olarak ancak sportage bile boş geldiyse size bunlar hiç olmaz. Ben hala sportage diyorum. @Eagles hocamın dediği gibi EV3 olabilir elektrikliyi tamam iseniz. Eğer ısı pompası var ise Volvo EX30'da olabilir elektrikli olarak.
Hocam doğru diyorsunuz bütçe biraz artabilirse Nissan Qashqai ve Kia Sportage düşünülebilir o zaman anladığım kadarıyla Elektirikli çok düşünmüyorum ama dediğinizi aracın fiyatı 2.400 civarında baya bütçe mi aşıyorPeki Omoda 5 için ne diyorsunuz full + full paketi 1.999.000 şu an bütçem için dolu ve büyük olarak en mantıklı bu gibi geldi bana
Fiyatta biraz kayma olmuşBen o fiyatı 2.045 gibi gördüm.Ama isterseniz bayi ile bir görüşün, güzel indirimler olabiliyor. İnternetteki fiyat listeleri bayiye gidince veya arayınca genelde daha net oluyor.
Ben şahsen Chery tavsiye etmiyorum, tabii beğenen çok. Onun yerine Vitara tercih ederim.
Fiyatta biraz kayma olmuşÇok bilmediğim için soruyorum neden Omodo 5 tercih etmemek lazım şu an jacoo bünyesine geçti fiyatına göre baya dolu 540 kamera bile var içinde
Söyle o zaman en mantıklı şu an sportage herhalde onun haricinde Vitara içi donanım baya eski hocam ya biraz yaş istiyor gibi geldi banaKendilerini pek eleştiremiyoruz hocam, çünkü bu firma anında dava edebiliyor. Benim korkum yok, avukatım var, orası ayrı. Anlık olarak uğraşmak istemiyorum, ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Google'da biraz araştırırsanız neden tavsiye etmediğimi aslında net görürsünüz, çevremde de binenler vardı, birçoğu daha sonra sattı.
Söyle o zaman en mantıklı şu an sportage herhalde onun haricinde Vitara içi donanım baya eski hocam ya biraz yaş istiyor gibi geldi banapeki bütçeyi biraz arttırıp 2.000.000 - 2.300.000 arasında bakacak olsak ilk 3 olarak siz ne tavsiye ederseniz ben gidip onları bayide inceleyeyim biraz ve kredi için ne yapabilirim belki indirim olur bir şey olur ona göre gidip bakayım bi
Değerli vaktinizi ayrığınız için teşekkür ederim. Benim çıkarttığım liste bu şekilde hocamBu Japon araçlarında bazı markalar hariç iç kısımlar maalesef hala demode. Ama tabii ki sağlam. Fiyatlara ve araçlara bir bakalım hocam, şahsi düşüncelerimle geri dönüş yapayım. Diğer otomobilsever dostlar da yorum yapacaklardır.
@pesimist34