Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.300 TL
İnceleme: KIOXIA EXCERIA G2 1 TB M.2 NVMe SSD
Merhaba, bu inceleme size EXCERIA G2 serisi M.2 NVMe SSD hakkında bilgi sağlayacak. ÖZELLİKLER TEKNİK KIOXIA 3D NAND BiCS Flash. PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.3c arabirimi. 2100 MB okuma / 1700 MB'a varan yazma hızı. 1 TB Exceria G2 için 400,000 IOPS rastgele okuma hızı. Yük altındayken...
Merhaba, bu inceleme size EXCERIA G2 serisi M.2 NVMe SSD hakkında bilgi sağlayacak. ÖZELLİKLER TEKNİK KIOXIA 3D NAND BiCS Flash. PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.3c arabirimi. 2100 MB okuma / 1700 MB'a varan yazma hızı. 1 TB Exceria G2 için 400,000 IOPS rastgele okuma hızı. Yük altındayken...www.technopat.net
Soğutuculu olanlar pahalı mi?
yusufumm07
Üstün
n11'den WD WDS100T4B0E-00CNZ0 Blue 1 TB SN5000 5150 MB/s M.2 SSD seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Merhaba, bu inceleme size EXCERIA G2 serisi M.2 NVMe SSD hakkında bilgi sağlayacak. ÖZELLİKLER TEKNİK KIOXIA 3D NAND BiCS Flash. PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.3c arabirimi. 2100 MB okuma / 1700 MB'a varan yazma hızı. 1 TB Exceria G2 için 400,000 IOPS rastgele okuma hızı. Yük altındayken...www.technopat.net
N11'den ban yemişim.
Harici soğutucu alırsanız yeterli olacaktır. Genelde üst seviye ürünlerde soğutucu oluyor. Onlar da 5-10 bin ₺ gibi fiyatlarda olan ürünler oluyor. Çoğu üstüne küçük bir pasif soğutucu ekliyor.
Gerçi anakartınız Gen3 destekliyor bu hızlar için soğutucuya da pek ihtiyaç duymayabilirsiniz.
Gerçi anakartınız Gen3 destekliyor bu hızlar için soğutucuya da pek ihtiyaç duymayabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici soğutucu alırsınız yeterli olacaktır. Genelde üst seviye ürünlerde soğutucu oluyor. Onlar da 5-10 bin ₺ gibi fiyatlarda olan ürünler oluyor. Çoğu üstüne küçük bir pasif soğutucu ekliyor.
Gerçi anakartınız gen3 destekliyor bu hızlar için soğutucuya da pek ihtiyaç duymayabilirsiniz.
Ban yememisim durduk yere hesabım kapatılmış N11 lanet ya Hepsiburada can enermax nasıl takılıyor peki bir de gerek var mi yok mu tek oyun internetten gezme en fazla yayıncılık.
yusufumm07
Üstün
Yüksek hızlarda genelde ısınıyor. İnceleme konusu ve yorumlarına göz atın. Isınma sorunu yaşayan varsa alınabilir. Takması genelde basit oluyor. İçinden çıkan pedleri yüzeye yerleştiriyor, sonra SSD'yi de yuvaya koyup üstünü kapatıyorsunuz. Bu ürünler SSD kadar küçükler zaten ve sonrasında kasaya takıyorsunuz.
Aynı ürün değil ama kabaca anlamanız için yeterli olacaktır.
Arkadaşın attığında DRAM yok ve o hızları kartın Gen3 kadar desteklemesinden dolayı alamayacaksınız. Ayrıca ne kadar hızlı o kadar sıcak yani Gen4 bir SSD'e gerek yok. DRAM sistem yükleyeceğiniz disk için de önemli bir etmen.
Hızlar konusunda da kullanımınız için yeterli, açıkcası dosya kopyalama hariç üst düzey hızlar oyun, sistem vb. performansında muazzam bir fark yaratmıyor. Kendim Gen4 Renegade SSD kullanıyorum. Ayrıca kullandığım x1 slotundaki M2 ve Sata SSD oyun vb. oynarken aradaki farkı dosya kopyalama hariç hissetmiyorum.
Arkadaşın attığında DRAM yok ve o hızları kartın Gen3 kadar desteklemesinden dolayı alamayacaksınız. Ayrıca ne kadar hızlı o kadar sıcak yani Gen4 bir SSD'e gerek yok. DRAM sistem yükleyeceğiniz disk için de önemli bir etmen.
Hızlar konusunda da kullanımınız için yeterli, açıkcası dosya kopyalama hariç üst düzey hızlar oyun, sistem vb. performansında muazzam bir fark yaratmıyor. Kendim Gen4 Renegade SSD kullanıyorum. Ayrıca kullandığım x1 slotundaki M2 ve Sata SSD oyun vb. oynarken aradaki farkı dosya kopyalama hariç hissetmiyorum.
Selamlar, bu yazımda SSD'de DRAM'in ne demek olduğunu ve ne işe yaradığını anlatmaya çalışacağım. Günümüzde HDD'lerin yerini SSD'lerin almasıyla birçok SSD modeli piyasaya çıktı ve bu kadar çok model arasında çok farklı teknik özelliğe sahip ürünler görmeye başladık. Bunlardan biri de DRAM.
DRAM Nedir?
DRAM (dinamik rastgele erişimli bellek), verilerin SSD'de geçici olarak depolandığı bölümdür. Adı
üstünde, dinamik bir bellek olduğu için hücrelerinde elektrik yükünü tutarak veriyi depolar. Ancak bu elektrik yükü zaman içinde kaybolur çünkü hücrelerin içindeki kapasitörler belirli...
DRAM Nedir?
DRAM (dinamik rastgele erişimli bellek), verilerin SSD'de geçici olarak depolandığı bölümdür. Adı
üstünde, dinamik bir bellek olduğu için hücrelerinde elektrik yükünü tutarak veriyi depolar. Ancak bu elektrik yükü zaman içinde kaybolur çünkü hücrelerin içindeki kapasitörler belirli...
- 725
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Yüksek hızlarda genelde ısınıyor. İnceleme konusu ve yorumlarına göz atın. Isınma sorunu yaşayan varsa alınabilir. Takması genelde basit oluyor. İçinden çıkan pedleri yüzeye yerleştiriyor, sonra SSD'yi de yuvaya koyup üstünü kapatıyorsunuz. Bu ürünler SSD kadar küçükler zaten ve sonrasında kasaya takıyorsunuz.
Arkadaşın attığında DRAM yok ve o hızları kartın gen3 kadar desteklemesinden dolayı alamayacaksınız. Ayrıca ne kadar hızlı o kadar sıcak yani gen4 bir SSD'e gerek yok. DRAM sistem yükleyeceğiniz disk için de önemli bir etmen.
Selamlar, bu yazımda SSD'de DRAM'in ne demek olduğunu ve ne işe yaradığını anlatmaya çalışacağım. Günümüzde HDD'lerin yerini SSD'lerin almasıyla birçok SSD modeli piyasaya çıktı ve bu kadar çok model arasında çok farklı teknik özelliğe sahip ürünler görmeye başladık. Bunlardan biri de DRAM.
DRAM Nedir?
- 725
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Benim durumum için gerek var mi kasada 6 kasa fani var hava akışı iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-