Bütçe
2.000-2.300 TL
Test etmeden bilemeyiz. İstiyorsanız alın 1-2 ay test edin. Ara sıra oyun vb. CrystalDiskInfo açıp bakın. Eğer 70 derece ve üstüne çıkıyorsa soğutucu takın. Ama düz hali de işinizi görecektir. Tamamen size kalmış. Şimdilik ekstra harcama yapmak istemiyorsanız bekletin.

En fazla sıcaklığı büyük ihtimalle dosya kopyalama ve oyun esnasında yaşarsınız. Ben Renegade ile 60-62'leri görüyordum. Ekstra soğutucu aldım yine benzer oyunda 53-58 arası değişiyor. Tabii Gen4 SSD olduğundan daha fazla ısındığını belirteyim. Hıza göre ısınıyor yani.

Test etmeden bilemeyiz. İstiyorsanız alın 1-2 ay test edin. Ara sıra oyun vb. CrystalDiskInfo açıp bakın. Eğer 70 derece ve üstüne çıkıyorsa soğutucu takın. Ama düz hali de işinizi görecektir. Tamamen size kalmış. Şimdilik ekstra harcama yapmak istemiyorsanız bekletin.

En fazla sıcaklığı büyük ihtimalle dosya kopyalama ve oyun esnasında yaşarsınız. Ben Renegade ile 60-62'leri görüyordum. Ekstra soğutucu aldım yine benzer oyunda 53-58 arası değişiyor. Tabii gen4 SSD olduğundan daha fazla ısındığını belirteyim. Hıza göre ısınıyor yani.

Zaten pahalı bir şey değil alayım.