2.000-2.300 TL 1TB M.2 önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheDark
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    1tb önerisi
Bütçe
2.000-2.300 TL

TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye
1TB'lik M.2 alacağım bütçem 2.000-2.300 TL arası anakart ASUS Prime H610M-K D4.

Soğutuculu olanlar pahalı mi?

N11'den ban yemişim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ban yememisim durduk yere hesabım kapatılmış N11 lanet ya Hepsiburada can enermax nasıl takılıyor peki bir de gerek var mi yok mu tek oyun internetten gezme en fazla yayıncılık.

Yüksek hızlarda genelde ısınıyor. İnceleme konusu ve yorumlarına göz atın. Isınma sorunu yaşayan varsa alınabilir. Takması genelde basit oluyor. İçinden çıkan pedleri yüzeye yerleştiriyor, sonra SSD'yi de yuvaya koyup üstünü kapatıyorsunuz. Bu ürünler SSD kadar küçükler zaten ve sonrasında kasaya takıyorsunuz.

Aynı ürün değil ama kabaca anlamanız için yeterli olacaktır.

Arkadaşın attığında DRAM yok ve o hızları kartın Gen3 kadar desteklemesinden dolayı alamayacaksınız. Ayrıca ne kadar hızlı o kadar sıcak yani Gen4 bir SSD'e gerek yok. DRAM sistem yükleyeceğiniz disk için de önemli bir etmen.

Hızlar konusunda da kullanımınız için yeterli, açıkcası dosya kopyalama hariç üst düzey hızlar oyun, sistem vb. performansında muazzam bir fark yaratmıyor. Kendim Gen4 Renegade SSD kullanıyorum. Ayrıca kullandığım x1 slotundaki M2 ve Sata SSD oyun vb. oynarken aradaki farkı dosya kopyalama hariç hissetmiyorum.

Benim durumum için gerek var mi kasada 6 kasa fani var hava akışı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…