Bütçe
2.000 - 2.500 TL
V2 olarak geçiyor dediğiniz model. Fiyat farkı çok yüksek.
Hayır V2 X Olarak geçiyor hocam eminim.

Karıştırmışım hocam kusura bakmayın.

Evet ben de bundan bahsediyordum hocam. HS80 mi, V2 X USB mi yoksa Cloud 2 mi?

Hocam son karar olarak V2 X USB, HS80 ve Cloud 2 üçlüsünden hangisini tercih etmeliyim peki? Hem oyun hem gündelik kullanım için. Aralarında öyle aşırı bir fark var mı?

Kesinlikle HS80 alin. O ekstra 99 lirayi tamamen hak eden bir urun. Cloud 2 ve V2 X ile kiyaslanamaz bir urun kendisi zaten. Anakartinizin ses kartini da dusunmenize gerek kalmaz.
Bu üçü dışında zaten başka bir model yok sanırım bu bütçe bandında. Dimi hocam?

Bu üçü dışında zaten başka bir model yok sanırım bu bütçe bandında. Degil mi hocam?
Acikcasi pek yok. HS80 zaten normalde daha pahali butcelerde olan bir urun, Itopya'nin indirimi ile C2 ve V2 X gibi urunlerle kiyaslanabilir hale geldi, yoksa daha ust sinif yani.

HS80 Fiyat konusunda 3k bandını aştığı için önermedim fakat Corsair HS80 de iyidir ama kişiden kişiye rahatlığı tartışılıyor.

Acikcasi pek yok. HS80 zaten normalde daha pahali butcelerde olan bir urun, Itopya'nin indirimi ile C2 ve V2 X gibi urunlerle kiyaslanabilir hale geldi, yoksa daha ust sinif yani.
Evet hocam sepette baya indirim var HS80 ürününde. Bu arada Corsairde 7.1 Dolby özelliği var, bu özelliğin ne artısı olur bana?

HS80 Fiyat konusunda 3k bandını aştığı için önermedim fakat hs80 de iyidir ama kişiden kişiye rahatlığı tartışılıyor.
İtopyada indirimde hocam HS80.