Tangzu Waner S.G 2 almıştım ama filtrede sıkıntı olduğu için iade/değişim çıktı. Değişim istedim ama stok olmadığı için iade yapılabileceğini söylediler, kabul ettim. Tekrardan IEM alacağım, öneriniz var mı? Elimde hali hazırda Apple DAC var, bütçe olarak 2 bin ancak değecek bir modelse 2.5 civarına çıkarım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-3.000 TL
Oyun ve müzik için kullanacağım bilgisayarımda. Fps oyunları oynuyorum arada hikayeli, ondan yön ayrımı olmalı Tangzu ile ayırabiliyordum fikir olması açısından. Müzik kısmında nasıl anlatayım bilemedim ancak Bright tonalite deniyor sanırım Tiz ağırlıklı müzikler dinliyorum sesin temiz gelmesini seviyorum.Ne için kullanacaksın, nasıl bir tonalite seviyorsun?
Tiz ağırlıklı seviyorsan EW200 stok gelmesini bekleyebilirsin. 2-2.5 arası bright iem yok şu an.Oyun ve müzik için kullanacağım bilgisayarımda. Fps oyunları oynuyorum arada hikayeli, ondan yön ayrımı olmalı Tangzu ile ayırabiliyordum fikir olması açısından. Müzik kısmında nasıl anlatayım bilemedim ancak Bright tonalite deniyor sanırım Tiz ağırlıklı müzikler dinliyorum sesin temiz gelmesini seviyorum.
Amazonda 3 bine alabiliyorum EW200 o kadar eder mi? 3 bine kadar zorlayabilirim bütçeyi.Tiz ağırlıklı seviyorsan EW200 stok gelmesini bekleyebilirsin. 2-2.5 arası bright iem yok şu an.
Acilse olabilir. Cadenza 2'yi de öneririm, neutral bir iem almak istersenAmazonda 3 bine alabiliyorum EW200 o kadar eder mi? 3 bine kadar zorlayabilirim bütçeyi.
Güzel bir model mi hocam Tangzu ile kıyaslarsak?Acilse olabilir. Cadenza 2'yi de öneririm, neutral bir iem almak istersen
Kefine klean baktım ama istediğim tarz değil, Tangzu Xue Tao ile Cadenza 2 arasında kaldım gibi görünüyor.Güzel. Yormayan bir tonalitesi var ve çok konforlu. Bende ikisi de var. Cadenza 2 yi daily driver yaptım.
Bu ikisi arasından cadenza 2 tabii ki.Kefine klean baktım ama istediğim tarz değil, Tangzu Xue Tao ile Cadenza 2 arasında kaldım gibi görünüyor.
Apple dac ile son ses şiddeti fena değil. Ben yüksek ses sevdiğim için başka dac amplar kullanıyorum ama apple ile kullanırsın rahatça.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-