Bütçe
2.000-3.000 TL

Fact4a

Çalışkan
Tangzu Waner S.G 2 almıştım ama filtrede sıkıntı olduğu için iade/değişim çıktı. Değişim istedim ama stok olmadığı için iade yapılabileceğini söylediler, kabul ettim. Tekrardan IEM alacağım, öneriniz var mı? Elimde hali hazırda Apple DAC var, bütçe olarak 2 bin ancak değecek bir modelse 2.5 civarına çıkarım.

Ne için kullanacaksın, nasıl bir tonalite seviyorsun?
Oyun ve müzik için kullanacağım bilgisayarımda. Fps oyunları oynuyorum arada hikayeli, ondan yön ayrımı olmalı Tangzu ile ayırabiliyordum fikir olması açısından. Müzik kısmında nasıl anlatayım bilemedim ancak Bright tonalite deniyor sanırım Tiz ağırlıklı müzikler dinliyorum sesin temiz gelmesini seviyorum.

Oyun ve müzik için kullanacağım bilgisayarımda. Fps oyunları oynuyorum arada hikayeli, ondan yön ayrımı olmalı Tangzu ile ayırabiliyordum fikir olması açısından. Müzik kısmında nasıl anlatayım bilemedim ancak Bright tonalite deniyor sanırım Tiz ağırlıklı müzikler dinliyorum sesin temiz gelmesini seviyorum.
Tiz ağırlıklı seviyorsan EW200 stok gelmesini bekleyebilirsin. 2-2.5 arası bright iem yok şu an.