Bütçe
2.000-3.000 TL
Bu fiyat bandinda kasa ariyorum. Su an hurdalik kasa kullanmaktayim. Kucuk tahta cubuklariyla zar zor tutuyorum diyebilirim.

Sunu buldum. 3 tane fani varmis. Bende bir tane fan girisi mevcut, CPU haricinde. Coklayici vs. almam mi gerekiyor bu durumda?
Daha iyileri varsa onerilerinizi beklerim.

@BerkayZ87 kasa kategorisine bakilinca bu isin ehlisiniz sanirim. Sizden onerilerinizi beklerim.

Bu fiyat bandinda kasa ariyorum. Su an hurdalik kasa kullanmaktayim. Kucuk tahta cubuklariyla zar zor tutuyorum diyebilirim.

Sunu buldum. 3 tane fani varmis. Bende bir tane fan girisi mevcut, CPU haricinde. Coklayici vs. almam mi gerekiyor bu durumda?
Daha iyileri varsa onerilerinizi beklerim.

@BerkayZ87 kasa kategorisine bakilinca bu isin ehlisiniz sanirim. Sizden onerilerinizi beklerim.
480T güzel kasadır değerlendirebilirsiniz.

Papatya dizilimi ile fanları birbirine bağlayabilirsiniz. 12V ise 3 fanı da tek fan girişi besler zaten.

Papatya dizilimi ile fanları birbirine bağlayabilirsiniz. 12v ise 3 fanı da tek fan girişi besler zaten.

Fan basina iki tane kablo cikiyor. Birbirini mi baglayacagim? Ekstra bir sey almam mi gerekiyor?

Bakılabilir.

Kart indirimiyle daha ucuza alabiliyorum. Satici da Hepsiburada zaten. Obur yanda saticilara bakilirsak iade konusunda sikintilar yasayabilirim.

Bakılabilir.
360mm sıvı soğutma takılmayacaksa bu kasa da üzmez.

Fan basina iki tane kablo cikiyor. Birbirini mi baglayacagim? Ekstra bir sey almam mi gerekiyor?

11:30-12:00 arasını izleyebilirsiniz.

480T'nin oldugu yerde 3000D alinmaz. Genel olarak daha iyi bir kasa. 360mm destegi olup olmamasindan bagimsiz.

Sivi sogutucu takmayi dusunmuyorum zaten. Phantom spirit yetecektir bana. Zaten 200 lira daha dustu. Hepsiburada iyi is cikariyor.

HDMI kablosu ekran kartı girişine tam oturmuyor. Tasarım hatası sanırım. Anakartın braketi bile uymuyor. Enteresan bir kasa.

Papatya dizilimi ile fanları birbirine bağlayabilirsiniz. 12v ise 3 fanı da tek fan girişi besler zaten.

Papatya dizilimiyle bağlanmıyor. (AR120)

İade etmeyi düşünüyorum. 480t alacak olan varsa bunları iyi düşünsün derim.

Son düzenleyen: Moderatör: