2.000-3.000 TL Gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLSP
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 193
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
Bütçe
2.000-3.000

BLSP

Başarılı
Herkese selam öncelikle, yıllardır iyi-kötü gamepad kullanan birisi olarak bu konuyu açtım. Konuyu açmamın asıl sebebi genel olarak gamepadlerdeki drift ve zamanla hassasiyet kaybı sorunu. Xbox ve PS kontrolcülerinin hemen hemen hepsini kullandım ancak hepsinde taş çatlasın birkaç ay sonra hassasiyet kaybı, tuşun basılı kalması gibi sorunlarla karşılaştım ve gamepadler gözümü korkutmaya başladı doğrusu. Analogların yapısından mıdır bilmiyorum ancak bana gerçekten bu saydığım sorunları yaşatmayacak bir gamepad önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konsolog'un Ultimate Bluetooth incelemesini izleyebilirsiniz.

Bu ikisi arasından özellikle hangisini önerirsiniz ?

Xbox 8 ve 9.nesilde de mi o sorunları yaşadınız?

Xbox 8 ve 9.nesilde de mi o sorunları yaşadınız?
Evet. Markayla ilgisi olduğunu sanmıyorum PS kolları (DualSense'de dahil) da bu sorunu yapıyordu. Analogların yapısıyla ilgili sanırım hepsi taş çatlasın 6-7 sonra ilk hassasiyetini kaybediyor fark edilir şekilde.

Ben 2019dan beri 8.nesil xbox kontrolcü kullanıyorum da herhangi bir hissiyat kaybolmasi, drift sorunu yasamadim o yüzden sormak istedim. Sen fark etmemiş olabilirsin diye düşünebilirsiniz, üst seviyelerde f1 liglerinde yarışıyorum bir sorun olsa hissederdim. Sonuç olarak sizinki biraz şanssızlık olmuş gibi sorun yaşamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…