Bütçe
2.000 - 3.000 TL

ExellionTR

Başarılı
6 senedir kullandığım Logitech S120 az önce düşme sonucu kırıldı ve hoparlörün birinden ses gelmiyor. Yeni bir hoparlöre ihtiyacım var. RGB vs. önemsiz. Kaliteli olsun, güzel ve temiz ses versin yeterli. Bütçem 2 - 2.5k civarı ama duruma göre biraz daha esnetebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Denk geldiğim modeller şunlar:

Xiaomi Desktop Speaker RGB Masaüstü Bluetooth Hoparlör ( şu hoşuma gitti aslında ne dersiniz ? )
Fifine Ampligame A20 RGB 1+1 2.0 USB Hoparlör
Mikado MD-182 RGB 1+1 Beyaz Hoparlör
Logitech Z150 1+1 6 W Siyah Hoparlör
Mikado MD-S157 1+1 10 W Hoparlör

Son düzenleme:
6 senedir kullandığım Logitech S120 az önce düşme sonucu kırıldı ve hoparlörün birinden ses gelmiyor. Yeni bir hoparlöre ihtiyacım var. RGB vs. önemsiz. Kaliteli olsun, güzel ve temiz ses versin yeterli. Bütçem 2 - 2.5k civarı ama duruma göre biraz daha esnetebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Denk geldiğim modeller şunlar:

Xiaomi Desktop Speaker RGB Masaüstü Bluetooth Hoparlör ( şu hoşuma gitti aslında ne dersiniz? )
Fifine Ampligame A20 RGB 1+1 2.0 USB Hoparlör
Mikado MD-182 RGB 1+1 Beyaz Hoparlör
Logitech Z150 1+1 6 W Siyah Hoparlör
Mikado MD-S157 1+1 10 W Hoparlör

2+1 olması sorun olmayacaksa bütçe arttırıp Z313 alın, eski bir model de olsa en iyi sesi bundan alırsınız.

2+1 olması sorun olmayacaksa bütçe arttırıp Z313 alın, eski bir model de olsa en iyi sesi bundan alırsınız.

Hocam masamda o kadar yer yok maalesef. Büyük gelir bu. Xiaomi hakkında ne düşünüyorsunuz hoşuma gitti o model. Monitör standı kullanıyorum, masanın tam ortasına monitörün altına konumlandırabilirim onu.

Hocam masamda o kadar yer yok maalesef. Büyük gelir bu. Xiaomi hakkında ne düşünüyorsunuz hoşuma gitti o model. Monitör standı kullanıyorum, masanın tam ortasına monitörün altına konumlandırabilirim onu.

Üstteki buyuk subwoofer kutusunu masanın altına konumlandırıyorsunuz eger o sorun olduysa, Xiaomi'ye gelirsek canlı olarak dinlemedim. Ama iki sürücü ile tiz mid bass ayrımının çok iyi olacağını sanmıyorum idare eder seviyede cızırtısız bir ses alırsınız.

Hocam begenirseni eğer Xiaomi'yi bende alacağım gelince yorum yapar mısın ürün hakkinda.

Olur buraya yazarım görüşlerimi. PTT AVM'den aldım Xiaomi satıcısından, birkaç güne gelir herhalde bir aksilik olmazsa. Sonrasında bir incelerim.

Hoparlörü bugün teslim ettiler, şu an kurdum, çok beğendim vallahi bu kadar beklemiyordum. Malzemesi premium ve tok, bassları güzel veriyor, sesler net. Kısa bir rehber ayarında inceleme yayınlarım yakında.

İnceleme hazır. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

Son düzenleme: