R Rashoumon Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 3 11 Ağustos 2025 #1 2-3 bin TL civarında (bu bir miktar daha esneyebilir) jak girişi olan kulak üstü kulaklık arıyorum, model veya marka öneriniz var mıdır?
2-3 bin TL civarında (bu bir miktar daha esneyebilir) jak girişi olan kulak üstü kulaklık arıyorum, model veya marka öneriniz var mıdır?
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 11 Ağustos 2025 #2 Rashoumon dedi: 2-3 bin TL civarında (bu bir miktar daha esneyebilir) jak girişi olan kulak üstü kulaklık arıyorum, model veya marka öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Neden jak USB olsa olmaz mı?
Rashoumon dedi: 2-3 bin TL civarında (bu bir miktar daha esneyebilir) jak girişi olan kulak üstü kulaklık arıyorum, model veya marka öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Neden jak USB olsa olmaz mı?
KS KS R Rashoumon Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 3 11 Ağustos 2025 #3 johan liebert dedi: Neden jak USB olsa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı gitara bağlamayı düşünüyorum
johan liebert dedi: Neden jak USB olsa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı gitara bağlamayı düşünüyorum