Bütçe
2000-3000 TL
Hall trigger yüzünden alınmaz mı? Rekabetçi FPS oynanmayacaksa Battle Axe Pro daha mantıklı bir seçim, mekanik tuşlarla daha uzun ömür sunuyor. Aynı zamanda 3 kademeli trigger yapısı oyunların klasik 2 adımlı triggerlara göre daha kolay oynanmasını sağlıyor.
ATX için yazılım yok, mekanik tuşlara sahip. Değiştirilebilir parçaları da yok. GameSir’in ise detaylı bir yazılımı var, membran tuşlara sahip ve istediğiniz parçayı değiştirme özelliği bulunuyor.

GameSir, gamepad camiasında genel olarak en önde gelen markalardan biri. Aynı fiyatlara gidip ATX almak bana mantıksız geliyor. Zaten forumda bu bütçede önerilen en popüler kollar şu anda GameSir kolları. Çünkü gerçekten kaliteliler.

ATK niye mantıksız? Teknik açıdan daha iyi bir kol. Super Nova'da yedek stickler çıkmıyor ve tak sök yapılmıyor mesela.
Kola kötü demiyorum; ancak birçok kişi örneğin bumper’larda yay sesi sorunu olduğunu söylüyor. Zaten yazılım açısından da geride. 3.000 TL gibi bir fiyata yazılımsız bir kol almanın pek bir anlamı yok.

Gidip GameSir almak her hâliyle daha mantıklı oluyor. Neyse, konuyu daha fazla kirletmeyelim.

Dongle gecikmesi yok mu hocam bunun?

Nova 2 Lite:

1768936325907.webp

KunPeng 20:

1768936337660.webp

@21312, sorun yaşarsa iade imkanı var. Yakinima aldirmistim ve şu anda sıkıntısız kullanıyor kendisi. Kalite kontrolü kötü olabilir belki.

Normalde ben de öneriyordum, TMR stick avantajı var fakat bu bağlantı kopma ve gecikme problemleri tereddüte düşürdü. QC problemli olabilir evet.