UmutLity
Uzman
Fiyatlar 2-3 katına çıktı. AM4 de 5600 den geçmeye değer birtek 5800x3d var sanırsam.
Fiyatlar 2-3 katına çıktı. AM4 de 5600 den geçmeye değer birtek 5800x3d var sanırsam.
Fiyatına bağlı olarak geçilebilir.Fiyatlar 2-3 katına çıktı. AM4 de 5600 den geçmeye değer birtek 5800x3d var sanırsam.
Sari siteden falan biraz arastirin isterseniz. Uygun fiyata bulabilirseniz yanina sogutucu da sıkıştırabilirsiniz.
Bu fiyatlara işlemci yok hocam baktım.Yani 5700X3D ise 5700X3D, başka üst bir işlemci ise başka üst bir işlemci. Bütçene göre yaşadığın bölgede ne bulabilirsen artık.
Hocam sıvı soğutmaların hasarlısına veya ikinci eline para verilmez.Teknobiyotik'in outlet bolumunde Arctic Liquid Freezer'lar bayagi uygun fiyatli su siralar.
Şimdi baktım hocam ben 2. el sanmıştm video çektikleri ürünler falanda var mış orada.Zaten hasarlisina veya ikinci eline para verin demedim hocam. Oradaki outlet urunler ya inceleme urunu, ya iade ya da kutu hasarli oluyor. TB tarafindan 6 ay, Arctic tarafindan 6 yil garantili, Max 14 gunluk urunler. Ayrica ikinci el temizine gayet para verilir, sifir fiyatlari ates pahasi bildiginiz uzere. İnsanlarin sinirsiz parasi yok. Daha gecen hafta aldim ikinci el, 1.5 yillik bir ürün, 4.5 yil aklim rahat 3.000 TL'lik 360mm Arctic'imle![]()