F/P bakimindan alınabilir en ucuz SSD'leri önerebilir misiniz bu hafıza aralığında? Piyasayı bilmiyorum ama Kioxia 500GB 2.6K idi ve alınabilir diye düşünüyorum bu fiyata.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000 - 5000
İşletim sistemi kurulacak mı?F/P bakimindan alınabilir en ucuz SSD'leri önerebilir misiniz bu hafıza aralığında? Piyasayı bilmiyorum ama Kioxia 500GB 2.6K idi ve alınabilir diye düşünüyorum bu fiyata.
Şu çip krizi çıkmadan önce aşağı yukarı yarı fiyatıydı, hatta bazı yerlerde daha da ucuzdu aynı ürün. Maalesef artık piyasa ikiye katladı, artış daha da sürecek.Kioxia 500GB 2.6K idi ve alınabilir diye düşünüyorum bu fiyata.
Aslında sistem bilginizi ve kullanım amacınızı öğrenip ona göre öneri sağlamak daha sağlıklı olur ancak belirttiğiniz bütçeye göre yine de öneri sunayım:
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
4.700 TL'ye gayet iyi fiyat şu anda.
Hayır işletim sistemi başka bir SSD'de olacak, bu alacağım depolama için.
Valla bilmiyorum ki hocam, laptop.
@Caner Uncu, peki sizin tercihiniz 512 +1TB mi 512+512 mi olurdu depolama açısından.
Sanirim yakın zamanda daha ucuz olmayacaklar.
Son düzenleme:
Tam aksi, daha da yükselecek.
Aslında sizin ihtiyacınıza bağlı bu ama oyun amaçlı da kullanıyorsanız 1 TB alsanız daha iyi olur. Malum, oyun boyutları artık 100 GB üstü genel olarak. Laptop neydi? Ona göre önerelim.@Caner Uncu, peki sizin tercihiniz 512 GB+1 TB mi 512+512 mi olurdu depolama açısından.
Tam aksi, daha da yükselecek.
Aslında sizin ihtiyacınıza bağlı bu ama oyun amaçlı da kullanıyorsanız 1 TB alsanız daha iyi olur. Malum, oyun boyutları artık 100 GB üstü genel olarak. Laptop neydi? Ona göre önerelim.
Su an Windows kurulu olan 200 GB > SSD'de 150GB kadar boş yer var, 1TB HDD'de ise 300-400GB arası. Oynamadigim oyunları silsem daha da açılır sanırım.
@alperen, cihazda 2. bir SSD yuvası var mış. 1 TB alabilirsiniz. Önerdiğim Exceria Pro, şu an o fiyata alınabilecek en performanslı disk. Baktım da aynı fiyata WD Blue SN5000 falan var. Exceria Pro üst segment PCI-e 4.0 bir disk, WD SN5000 ise daha çok orta segment.
Yılbaşına kadar zamlanmazsa halletmeye çalışayım.
Teşekkürler.
Ben demeye kalmadı 3.6 olmuş fiyatı 500 GB olan
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-