Hocam 2 gün deneme sürem var bir arkadaş 1 saat FurMark 2 saat OCCT falan demişti bu kadar uzun süre test ne kadar gerekli?
Yapanlar oluyor alıcının kafası rahat olsun diye. Param güvende ile alıyorsan kafan rahat olsun, 2 gün boyunca istediğin testi yaparsın en ufak kusur bulursan bile sorgusuz sualsiz iade edersin.

On beşer dakika yeterli olacaktır.

Param güvendede test sürecinde içini açabiliyor muyum bir bilginiz var mı kart zaten açılmış saha önceden yani etiket yırtık.

Yapanlar oluyor alıcının kafası rahat olsun diye. Param Güvende ile alıyorsan kafan rahat olsun, 2 gün boyunca istediğin testi yaparsın en ufak kusur bulursan bile sorgusuz sualsiz iade edersin.

Sorun olunca FurMark hata bildirimi falan veriyor mu çünkü kimse 1 saat FurMark ekranına bakıp ekranda bozulma aramaz herhalde. OCCT testlerini hiç bilmiyorum onda sorun olursa çökme hata mesajı falan oluyor mu?

Param güvendede test sürecinde içini açabiliyor muyum bir bilginiz var mı kart zaten açılmış saha önceden yani etiket yırtık.
Hocam Param Güvende sistemi ile her şekilde iade edebilirsiniz, boş kutu gönderseniz bile sistem otomatik para iadesini sağlıyor. Yani -her ne kadar önermesem de- içini açıp kendiniz bozsanız bile iade edebiliyorsunuz.

Sorun olunca FurMark hata bildirimi falan veriyor mu çünkü kimse 1 saat FurMark ekranına bakıp ekranda bozulma aramaz herhalde. OCCT testlerini hiç bilmiyorum onda sorun olursa çökme hata mesajı falan oluyor mu?
Hata bildirimi vermez ancak kritik bir hata olursa uygulama/sistem çökebilir veya mavi ekran verebilir. 1 saat boyunca çökmeden test edildiyse muhtemelen sorun yoktur. Kendin de 10-15 dakika test yapıp ekranda görüntü bozulması var mı diye kontrol edersin.

Hocam Param Güvende sistemi ile her şekilde iade edebilirsiniz, boş kutu gönderseniz bile sistem otomatik para iadesini sağlıyor. Yani -her ne kadar önermesem de- içini açıp kendiniz bozsanız bile iade edebiliyorsunuz.

Hata bildirimi vermez ancak kritik bir hata olursa uygulama/sistem çökebilir veya mavi ekran verebilir. 1 saat boyunca çökmeden test edildiyse muhtemelen sorun yoktur. Kendin de 10-15 dakika test yapıp ekranda görüntü bozulması var mı diye kontrol edersin.

Hocam o zaman ilk 15 dk bozulma var mı diye bakarım sonra bırakırım 1 saat çalışır.

Ya delireceğim neyi almayı düşünsem ertesi gün satılıyor.

Hocam 8500'e Gigabyte RX 6600XT gaming OC buldum, Pro olan model değil bu ilk çıkan yaprakları soldan sağa dizilmiş model satıcı Param Güvende'yle satıyor sizce alınır mı?

Son düzenleme:
@Altair, 8500 TL'ye RX 6600 XT son seçeneğin olsun. Kesinlikle kazık fiyat. O fiyata rahat rahat RX 6700 XT çıkar.

Hocam açıkçası 80-85 derecede çalışan 2 fanlı modellere pek elim gitmiyor sıcak çalışacagından ömrü kısa olacak ısınınca gücünü düşürücek falan alasım gelmiyor açıkçası. Hem Power Supply ımda yetmiyor o karta.

@Altair, ben daha geçenlerde 7500 TL'ye Gigabyte Gaming OC 3 fanlı modeli ve 8000 TL'ye Red Devil 3 fanlı modeli aldım, azıcık araştırmak lazım sadece. RX 6600 XT'ye 6500 TL'den fazla vermezdim ben.

Tamam hocam biraz daha bakınayım zaten satan adam birkaç haftaya satacak.

@Altair, ben daha geçenlerde 7500 TL'ye Gigabyte gaming OC 3 fanlı modeli ve 8.000 TL'ye Red Devil 3 fanlı modeli aldım, azıcık araştırmak lazım sadece. RX 6600 XT'ye 6500 TL'den fazla vermezdim ben.

Hocam 8750'ye Gigabyte Aorus RTX 3060 Ti Elite buldum param güvendede var alınır mı?

@Altair, ben daha geçenlerde 7500 TL'ye Gigabyte gaming OC 3 fanlı modeli ve 8.000 TL'ye Red Devil 3 fanlı modeli aldım, azıcık araştırmak lazım sadece. RX 6600 XT'ye 6500 TL'den fazla vermezdim ben.
Hocam?

@14925 hocam sanırım konunun üzerinden zaman geçtiğinden mesaj gelmedi.

@14925 hocam sanırım konunun üzerinden zaman geçtiğinden mesaj gelmedi.

Son düzenleme:
@14925 hocam o fiyata yakın 3070 göremedim zaten bulsamda Power Supply'ım yetmiyor yakın fiyata daha mantıklı bir öneriniz var mı bir de diyelim bu kartı Param Güvende'yle aldım test edeceğim işlemcim güçlü değil işlemciyide birkaç aya değiştireceğim ama şu anda bu işlemciyle FurMark'ta OCCT testlerinde darboğaz olup tam güçte kullanamamam gibi bir durum olur mu?

@14925 hocam?

Son düzenleme: