wallywestr
Uzman
Ağırlıklı olarak beyaz olsun istiyorum, sessiz ve kablosuz olmasını istiyorum oluyorsa. Önerileriniz var mıdır?
Bu arada konu sahibi sormadan söyleyeyim; site tamamen güvenilir ve muhattabınız var.Tam istediğiniz bir klavye. Dream switch'tir fakat sesi red switch ile hemen hemen aynı. Üstelik daha tok ve güzel bir sesi var.
![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
aula f75 mi daha iyidir bu mu hocam?Tam istediğiniz bir klavye. Dream switch'tir fakat sesi red switch ile hemen hemen aynı. Üstelik daha tok ve güzel bir sesi var.
![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
epey şikayet var aslında satış sonrası destek olmadığı hakkında, düzelttiler mi o durumu?Bu arada konu sahibi sormadan söyleyeyim; site tamamen güvenilir ve muhattabınız var.
Düzeldi, o eskidendi.epey şikayet var aslında satış sonrası destek olmadığı hakkında, düzelttiler mi o durumu?
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch arkadaşın attığı ile bu klavye arasında fark var mı hocam isim aynı ama fiyatı 2 katı
Aynısı hocam. Hatta bende attığınız modelden var. 1700 lira civarına almıştım. Sanırım stoklara bağlı fiyatı değişebiliyor.DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch arkadaşın attığı ile bu klavye arasında fark var mı hocam isim aynı ama fiyatı 2 katı
hocam açıkçası hiç kablosuz klavye kullanmadım bu yüzden kablolu arasında ne kadar fark yaratıyor size sormak istiyorum. mouseta çok önemli tamam ama klavyede de öyle mi? bütçem kısıtlı o yüzden kabloluyla arasında çok bir rahatlık farkı yoksa ucuza kablolusunu alıp geçeyim diyorum sizin fikriniz nedirAynısı hocam. Hatta bende attığınız modelden var. 1700 lira civarına almıştım. Sanırım stoklara bağlı fiyatı değişebiliyor.
Hocam klavyeyi sabit şekilde kullanıyorsanız çok gerekli değil. Ama iyi mekanik klavyeler de 1200 lira civarından başlıyor zaten. Az bir farka kablosuz almak daha iyi bence.hocam açıkçası hiç kablosuz klavye kullanmadım bu yüzden kablolu arasında ne kadar fark yaratıyor size sormak istiyorum. mouseta çok önemli tamam ama klavyede de öyle mi? bütçem kısıtlı o yüzden kabloluyla arasında çok bir rahatlık farkı yoksa ucuza kablolusunu alıp geçeyim diyorum sizin fikriniz nedir
hocam sizce EK75 mi daha iyidir https://www.amazon.com.tr/Kırmızı-S...04dabd730d6ac1b008f84455685&gad_source=4&th=1 bu klavye mi? Hotswap olduğu için ilgimi çektiHocam klavyeyi sabit şekilde kullanıyorsanız çok gerekli değil. Ama iyi mekanik klavyeler de 1200 lira civarından başlıyor zaten. Az bir farka kablosuz almak daha iyi bence.