Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Bu son gümrük mevzuatları ile birlikte artık Shenzhenaudio'dan ürün alınabiliyor mu bilmiyorum ama eğer alınabiliyorsa Simgot EW200 gayet iyi bir tercih olur. Ama Type-C girişli değil maalesef.
shenzhenaudio.com
Type-C girişli olması şartsa Tangzu Waner SG2'ye bakabilirsiniz.
Simgot EW100P DSP modeli de alınabilir Type-C girişli olarak.
SIMGOT EW200 10mm Dynamic Driver In-Ear Headphone
Flagship-level Dual-Magnetic-Circuit & Dual-Cavity Dynamic Driver The EW200 earphones incorporate flagship-level technology in the form of a dual-magnetic-circuit and dual-cavity design, which offer exceptional acoustic performance and a powerful driver configuration. Unlike conventional dynamic...
shenzhenaudio.com
Bu son gümrük mevzuatları ile birlikte artık Shenzhenaudio'dan ürün alınabiliyor mu bilmiyorum ama eğer alınabiliyorsa Simgot EW200 gayet iyi bir tercih olur. Ama Type-C girişli değil maalesef.
Type-C girişli olması şartsa Tangzu Waner SG2'ye bakabilirsiniz.![]()
SIMGOT EW200 10mm Dynamic Driver In-Ear Headphone
Flagship-level Dual-Magnetic-Circuit & Dual-Cavity Dynamic Driver The EW200 earphones incorporate flagship-level technology in the form of a dual-magnetic-circuit and dual-cavity design, which offer exceptional acoustic performance and a powerful driver configuration. Unlike conventional dynamic...shenzhenaudio.com
Hocam Türkiye'de satılan bir model var mı bu tarz alabileceğim? Telefonum type-c girişli olduğu icin özellikle o yüzden istedim aslında.
Maalesef, Türkiye IEM piyasası açısından aşırı kıt durumda. Belli başlı modeller var sadece. Ayrıca Türkiye piyasasında Type-C girişli iyi bir IEM bulmak da zor.Hocam Türkiye'de satılan bir model var mı bu tarz alabileceğim? Telefonum type-c girişli olduğu icin özellikle o yüzden istedim aslında.
@Simon yardımcı olabilir belki. Ben type-c girişli iyi bir IEM bulamadım TR piyasasında.
Attığım EW100P'nin "DSP WITH MIC" seçeneği var, jack girişli ve mikrofonlu. Şu şekilde:Eğer alırsam son ikisinden hangisi daha iyidir sizce? EW100P jak girişli galiba.
Tangzu Waner SG2 ile karşılaştırırsak, bence müzikal performans olarak Tangzu Waner SG2 daha iyi ama oyun performansı olarak Simgot EW100P kadar iyi olduğunu düşünmüyorum zira Waner'in eski modeli oyun için pek iyi değildi. Simgot EW100P, oyun için iyi bir IEM ama müzikal açıdan TWSG2 kadar iyi mi tartışılır. Tabii burada hangi tarz müzikler dinlediğiniz ve tercih ettiğiniz ses profili de etkili olabilir.
Müzik için TWSG2, oyun için EW100P derim ben şahsen. Hangisi sizin için daha öncelikliyse ona göre seçim yapın derim.
Attığım EW100P'nin "DSP WITH MIC" seçeneği var, jack girişli ve mikrofonlu. Şu şekilde:
Eki Görüntüle 151450
Tangzu Waner SG2 ile karşılaştırırsak, bence müzikal performans olarak Tangzu Waner SG2 daha iyi ama oyun performansı olarak Simgot EW100P kadar iyi olduğunu düşünmüyorum zira Waner'in eski modeli oyun için pek iyi değildi. Simgot EW100P, oyun için iyi bir IEM ama müzikal açıdan TWSG2 kadar iyi mi tartışılır. Tabii burada hangi tarz müzikler dinlediğiniz ve tercih ettiğiniz ses profili de etkili olabilir.
Müzik için TWSG2, oyun için EW100P derim ben şahsen. Hangisi sizin için daha öncelikliyse ona göre seçim yapın derim.
Müzik dinlerken bass hissini seviyorum hocam.
Bildiğim kadarıyla TWSG2 biraz daha dengeli bir IEM iken EW100P biraz daha bass ağırlıklı. Simgot EW100P alabilirsiniz o halde.
Hayır, ekstra vergi ödemezsiniz. Ürünün fiyatı neyse onu ödüyorsunuz sadece.@18320 hocam merhaba. Kulaklığı bugün almayı düşünüyorum da $25 kulaklık. Kulaklığı aldıktan sonra ekstra bir vergi vb. bir şey ödemem değil mi?
Gümrükten geçme de bir sorun falan olmaz değil mi?
Ürünün fiyatını düşük gösteriyorlar veya hediye olarak işaretliyorlar, bu yüzden vergi çıkmıyor ve gümrükten geçmeme durumu olmuyor.
Normalde bunu yapmak için siparişten sonra size bir mail atıp kimlik numaranızı ve sipariş numaranızı istiyorlar, verdikten sonra işlem tamamlanıyor. Yalnız mailin gelmesini beklemek yerine direkt siz iletişime geçerseniz daha iyi olur, mailin gelmediği durum da olabilir çünkü.
Şu konu size bu konuda yardımcı olacaktır.
Shenzhenaudio.com'dan IEM alacaksanız bu yazıyı okuyun. Öncelikle Shenzhenaudio'dan IEM aldıktan sonra Shenzhenaudio'ya mailden iletişime geçip fiyatı düşük göstermelerini istediğiniz zaman gümrükten geçiyor. Şunu yazabilirsiniz mail olarak: "Hello, I bought an IEM. Can you show the price as 12 dollars and send it via YunExpress?". Sonra sizden ID yani kimlik numarası isteyecekler. Kimlik numaranızı gelen yanıtta mail olarak atın. Ek olarak sizden track order number dediğimiz bir kod isteyecekler onu da verdiğiniz zaman sipariş Türkiye'ye gelir.
- Simon
- alışveriş nasıl shenzhenaudio yapılır
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Yeni mesajlar
-
Samsung 990 Pro mu, XPG Mars 980 Blade mi alınmalı?
- Andrea Kimi Antonelli
-
-
-