Bütçe
2.000 TL
Bu son gümrük mevzuatları ile birlikte artık Shenzhenaudio'dan ürün alınabiliyor mu bilmiyorum ama eğer alınabiliyorsa Simgot EW200 gayet iyi bir tercih olur. Ama Type-C girişli değil maalesef.
Type-C girişli olması şartsa Tangzu Waner SG2'ye bakabilirsiniz.
Simgot EW100P DSP modeli de alınabilir Type-C girişli olarak.

Bu son gümrük mevzuatları ile birlikte artık Shenzhenaudio'dan ürün alınabiliyor mu bilmiyorum ama eğer alınabiliyorsa Simgot EW200 gayet iyi bir tercih olur. Ama Type-C girişli değil maalesef.
Type-C girişli olması şartsa Tangzu Waner SG2'ye bakabilirsiniz.
Simgot EW100P DSP modeli de alınabilir Type-C girişli olarak.

Hocam Türkiye'de satılan bir model var mı bu tarz alabileceğim? Telefonum type-c girişli olduğu icin özellikle o yüzden istedim aslında.

Hocam Türkiye'de satılan bir model var mı bu tarz alabileceğim? Telefonum type-c girişli olduğu icin özellikle o yüzden istedim aslında.
Maalesef, Türkiye IEM piyasası açısından aşırı kıt durumda. Belli başlı modeller var sadece. Ayrıca Türkiye piyasasında Type-C girişli iyi bir IEM bulmak da zor.
@Simon yardımcı olabilir belki. Ben type-c girişli iyi bir IEM bulamadım TR piyasasında.

Eğer alırsam son ikisinden hangisi daha iyidir sizce? EW100P jak girişli galiba.
Attığım EW100P'nin "DSP WITH MIC" seçeneği var, jack girişli ve mikrofonlu. Şu şekilde:
1748600667751.webp

Tangzu Waner SG2 ile karşılaştırırsak, bence müzikal performans olarak Tangzu Waner SG2 daha iyi ama oyun performansı olarak Simgot EW100P kadar iyi olduğunu düşünmüyorum zira Waner'in eski modeli oyun için pek iyi değildi. Simgot EW100P, oyun için iyi bir IEM ama müzikal açıdan TWSG2 kadar iyi mi tartışılır. Tabii burada hangi tarz müzikler dinlediğiniz ve tercih ettiğiniz ses profili de etkili olabilir.
Müzik için TWSG2, oyun için EW100P derim ben şahsen. Hangisi sizin için daha öncelikliyse ona göre seçim yapın derim.

Attığım EW100P'nin "DSP WITH MIC" seçeneği var, jack girişli ve mikrofonlu. Şu şekilde:
Eki Görüntüle 151450
Tangzu Waner SG2 ile karşılaştırırsak, bence müzikal performans olarak Tangzu Waner SG2 daha iyi ama oyun performansı olarak Simgot EW100P kadar iyi olduğunu düşünmüyorum zira Waner'in eski modeli oyun için pek iyi değildi. Simgot EW100P, oyun için iyi bir IEM ama müzikal açıdan TWSG2 kadar iyi mi tartışılır. Tabii burada hangi tarz müzikler dinlediğiniz ve tercih ettiğiniz ses profili de etkili olabilir.
Müzik için TWSG2, oyun için EW100P derim ben şahsen. Hangisi sizin için daha öncelikliyse ona göre seçim yapın derim.

Müzik dinlerken bass hissini seviyorum hocam.

Teşekkürler hocam.

@18320 hocam merhaba. Kulaklığı bugün almayı düşünüyorum da $25 kulaklık. Kulaklığı aldıktan sonra ekstra bir vergi vb. bir şey ödemem değil mi?

Gümrükten geçme de bir sorun falan olmaz değil mi?

Son düzenleme:
@18320 hocam merhaba. Kulaklığı bugün almayı düşünüyorum da $25 kulaklık. Kulaklığı aldıktan sonra ekstra bir vergi vb. bir şey ödemem değil mi?

Gümrükten geçme de bir sorun falan olmaz değil mi?
Hayır, ekstra vergi ödemezsiniz. Ürünün fiyatı neyse onu ödüyorsunuz sadece.
Ürünün fiyatını düşük gösteriyorlar veya hediye olarak işaretliyorlar, bu yüzden vergi çıkmıyor ve gümrükten geçmeme durumu olmuyor.
Normalde bunu yapmak için siparişten sonra size bir mail atıp kimlik numaranızı ve sipariş numaranızı istiyorlar, verdikten sonra işlem tamamlanıyor. Yalnız mailin gelmesini beklemek yerine direkt siz iletişime geçerseniz daha iyi olur, mailin gelmediği durum da olabilir çünkü.
Şu konu size bu konuda yardımcı olacaktır.