Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
TechnoColor
Çalışkan
Selam,
2000 TL altı kablosuz gaming kulaklık işi biraz kısıtlı maalesef ama yorumlarımı bırakayım:
Ben olsam biraz daha koyar Logitech G435 ya da Asus TUF Gaming H1 Wireless gibi modelleri kovalarım. Gerçekten çok daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar. Ama “ben illa 2000 TL altı ve kablosuz istiyorum” dersen, Havit H7 tek seçenek gibi duruyor.
Ayrıca çok yorumlarını bulamasam da Rampage Blitz'in bu fiyatlara iyi bir cihaz olduğunu daha önce okumuştum.
2000 TL altı kablosuz gaming kulaklık işi biraz kısıtlı maalesef ama yorumlarımı bırakayım:
- Redragon Skuld Pro: Görünüşü güzel ama ses ve mikrofon kalitesi giriş seviyesi. Yazılım desteği zayıf.
- Havit FUXI-H7 Wireless: Bu listedeki kablosuzlar arasında en mantıklısı. Yeter ki beklentin çok yüksek olmasın. Düşük gecikme iddiası var ama profesyonel FPS için çok uygun değil.
- HyperX Cloud Alpha: Bu fiyata bu cihazı bulabilirsen wireless falan dinleme al derim.
- Game Booster Raijin: Ucuz ama malzeme kalitesi ve mikrofon zayıf. Uzun vadede çok güven vermiyor.
Ben olsam biraz daha koyar Logitech G435 ya da Asus TUF Gaming H1 Wireless gibi modelleri kovalarım. Gerçekten çok daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar. Ama “ben illa 2000 TL altı ve kablosuz istiyorum” dersen, Havit H7 tek seçenek gibi duruyor.
Ayrıca çok yorumlarını bulamasam da Rampage Blitz'in bu fiyatlara iyi bir cihaz olduğunu daha önce okumuştum.
Tearz
Uzman
Bu aralar kablosuz olarak Mchose markası çok öneriliyor. Başka ürünlerine kullanıyorum ama kulaklık hakkında bilgim yok. Bu markanın ürünlerine mutlaka bakmalısınız.Kablosuz gaming kulaklık önerir misiniz? Aşağıdakiler nasıl?
Kablolu istemiyorum ama kablolu olursa USB olmalı.
- Redragon Skuld Pro H878BB
- Havit FUXI-H7 Wireless
- HyperX Cloud Alpha
- Game Booster Raijin
Selam,
- Redragon Skuld Pro: Görünüşü güzel ama ses ve mikrofon kalitesi giriş seviyesi. Yazılım desteği zayıf.
- Havit FUXI-H7 Wireless: Bu listedeki kablosuzlar arasında en mantıklısı. Yeter ki beklentin çok yüksek olmasın. Düşük gecikme iddiası var ama profesyonel FPS için çok uygun değil.
- HyperX Cloud Alpha: Bu fiyata bu cihazı bulabilirsen Wireless falan dinleme al derim.
- Game Booster Raijin: Ucuz ama malzeme kalitesi ve mikrofon zayıf. Uzun vadede çok güven vermiyor.
Ben olsam biraz daha koyar Logitech G435 ya da ASUS TUF Gaming H1 Wireless gibi modelleri kovalarım. Gerçekten çok daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar. Ama “ben illa 2000 TL altı ve kablosuz istiyorum” dersen, Havit H7 tek seçenek gibi duruyor.
Machenike GX30 almayı planlıyorum kabloluda 1500 TL civariymıs
Ancak FUXI-H7 mikrofon kalitesi nasıl beni uzun süre götürmesi lazım(1,1.5 yıl gibi(